-Emre Üye yeauw' Alıntı: gören kızlar hacker zannediyodu hahaha .dd Genişletmek için tıkla ... Bir keresinde spycam ile kamera görüntüsünü tahtaya aktardık. E okulun her yerinde Wifi çekiyor tabi ben dolaşıyorum millet sınıfta izliyor
yeauw' Alıntı: gören kızlar hacker zannediyodu hahaha .dd Genişletmek için tıkla ... Bir keresinde spycam ile kamera görüntüsünü tahtaya aktardık. E okulun her yerinde Wifi çekiyor tabi ben dolaşıyorum millet sınıfta izliyor
UpOneTR Üye -Emre' Alıntı: biz sınıftaki tahtayi yönetiyorduk daha zevkli Genişletmek için tıkla ... akıllı tata bizim din kulturu hocası kullanamamış yumruk atmıştı
-Emre' Alıntı: biz sınıftaki tahtayi yönetiyorduk daha zevkli Genişletmek için tıkla ... akıllı tata bizim din kulturu hocası kullanamamış yumruk atmıştı
yeauw Üye İlyas' Alıntı: biz 3 kişi şifra çözmüştk hocann biri trabzonlu diğeri istanbuldu şifre 14611453 tü 2 ders sonunda bulduk Genişletmek için tıkla ... hmm zekice ama bizde şifre sorunu hiç olmadı heryerde pc vardı birinde kayıtlı olurdu kesin
İlyas' Alıntı: biz 3 kişi şifra çözmüştk hocann biri trabzonlu diğeri istanbuldu şifre 14611453 tü 2 ders sonunda bulduk Genişletmek için tıkla ... hmm zekice ama bizde şifre sorunu hiç olmadı heryerde pc vardı birinde kayıtlı olurdu kesin
UpOneTR Üye yeauw' Alıntı: hmm zekice ama bizde şifre sorunu hiç olmadı heryerde pc vardı birinde kayıtlı olurdu kesin Genişletmek için tıkla ... vay be sizin okul iyiymişti bizimkiler kablolu hep e ordan şifre goremiyoz her haftada şifre değisimliği yapyolardi
yeauw' Alıntı: hmm zekice ama bizde şifre sorunu hiç olmadı heryerde pc vardı birinde kayıtlı olurdu kesin Genişletmek için tıkla ... vay be sizin okul iyiymişti bizimkiler kablolu hep e ordan şifre goremiyoz her haftada şifre değisimliği yapyolardi
yeauw Üye -Emre' Alıntı: Bir keresinde spycam ile kamera görüntüsünü tahtaya aktardık. E okulun her yerinde Wifi çekiyor tabi ben dolaşıyorum millet sınıfta izliyor Genişletmek için tıkla ... ben bitek c6 01 i kabloyla projktöre taktım oyun oynadım c6 01 ile anca onlar oluyodu bide remote dekstop :dd - - - Eklendi - - - sonra işde androide geçince wifikill falan kullandım - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: vay be sizin okul iyiymişti bizimkiler kablolu hep e ordan şifre goremiyoz her haftada şifre değisimliği yapyolardi Genişletmek için tıkla ... e son yılımızda geldi onlarda yoktu önceesinde - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: konu başlığı felç ben kaçar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... konu firar D iyi geceler
-Emre' Alıntı: Bir keresinde spycam ile kamera görüntüsünü tahtaya aktardık. E okulun her yerinde Wifi çekiyor tabi ben dolaşıyorum millet sınıfta izliyor Genişletmek için tıkla ... ben bitek c6 01 i kabloyla projktöre taktım oyun oynadım c6 01 ile anca onlar oluyodu bide remote dekstop :dd - - - Eklendi - - - sonra işde androide geçince wifikill falan kullandım - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: vay be sizin okul iyiymişti bizimkiler kablolu hep e ordan şifre goremiyoz her haftada şifre değisimliği yapyolardi Genişletmek için tıkla ... e son yılımızda geldi onlarda yoktu önceesinde - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: konu başlığı felç ben kaçar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... konu firar D iyi geceler