subway..

yeauw

Üye
android rom için

sen kime fakir diyon lan forum kuralları olmasa gosterirdim ben[/FONT

telefonumda benden çok sınıf arkadaşlarımın oynadığı ve şarjımı sömürdükleri oyun lanet gibiydi

UpOneTR

Üye
waybe ben telefona şifre yapıyodum arkadaşlarım gelip şifreyibi göster diyodu )) göstereceksem niye şifreledim D

benimki parmak iziyle açılıyo
cool davranym diyorum cebimden teli alıyo bende nasılsa çözemez derken parmak izini unuttum parmağımı okutup açtydı orası iyiydi

yok ben kıramıyordum derste bile alıyolardı çaktırmayın hocalara hiç yakalanmadık özellikle kızlar bi bu oyun bide candy saga yapışıyorlar telefona

yeauw

Üye
öğretmen masasında duruyodu derste alıp oyun oynuyolardı xd

yeauw

Üye
yok ben kıramıyordum derste bile alıyolardı çaktırmayın hocalara hiç yakalanmadık özellikle kızlar bi bu oyun bide candy saga yapışıyorlar telefona
şanlıymşn sınıfta 2 kız vardı onlarda yanımızda durunca erkek gbi yetiştiler D

bizde hocalar sıkıntı bazen kafası esen oluyo arkadaşımın sIII minisini alıp 2 hafta vermedi çocuk daha telefonu 1 hafta kullanmıştı ve bir kerede kız olan arkadaşım iphone 4'ümü kaptırmıştı hoca dersin sonunda vermişti ama pek umursamamıştım s3'ü almasında

bizim sınıftada 1 tane var diğer sınıflardan gelip oynuyorlardı artık sınıflar arası geliyorlardı bazılarıda telefonuna nasıl yüklüyecek onu gelip soruyorlardı