Püf Noktası Subway surfers Sınırsız para-anahtar xap [wp8]

İsteyen indirir oynar, ne diye eleştirdinizki ?

İsteyen indirip oynar diye indirmeyen yorum yapamaz mı? Bana göre bu şekilde hiçbir anlamı kalmıyor. İsteyen arkadaşlar indirsin. Anahtar zaten sınırsız, oyna oyna nereye kadar? Anca kendin istersen yenilirsin. Bu eleştiri değil bu arada.

ogzhnoTr

Üye

ne peki ?

Paylaşım icin tesekkurler.

Hileyi eleştiren arkadaşlar piyasada hilesiz oyun yok siz niye bu kadar takildiniz bu hile işine? Talep olmasa paylasilmaz zaten demekki hile yapmaktan zevk alan bir kesim varki paylasiliyor!
Tesekkurunu edip tercihim degil deyip konudan uzaklasmak varken uzun uzadiya eleştiri yapip konuyu uzatiyorsunuz ve konuyu dagitiyorsunuz

Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
sana katılıyorum

Tepkiler: ogzhnoTr ve yaren_dede
sen niye kendi üzerine alındın ki ? ben onu ortaya atmıştım.

çünkü laf direk bana geliyordu.
Teşekkürler isteyen indirsin ben indirmeyeceğim size hileyle mutluluklar...

connection error! Message: 0x89740005 hatası alıyorum wp power tools ile sizdede varmı
Telefonun interneti açık olsun pcyle aynı apa bağlananın.Bide Ana Ekranda Olsun Telefon Eğer gene olmassa tele restart atın.

hahah 2. sayfadaki mesajlar iki sevgilinin kavgası gibi olmuş hahah

Tepkiler: ogzhnoTr ve ceza87

slmrt

Üye
hallettim developer hesabıyla giriş yaptım girdim oldu

zirtvirt

Üye
Hileyi ben de sevmem hatta bu oyunu da hiç oynamıyorum. Lakin adam paylaşmış, bizim milletimizde hile yapmayı sevenler var. Beğenmiyorsanız, hoşunuza gitmediyse yorum atmayın, konuyu okudum kimseye illa yükleyin diye birşey söylememiş konuyu paylaşan arkadaş.

Tepkiler: djberat ve Rainesto

Hoşuma gitmediyse yorum atamaz mıyım? Beğenmeyen bir şey söyleyemez mi? Benim bahsettiğim şey oyunun hile yüzünden hiç bitmemesiydi. Bu kadar uzayacağını bilemedim.

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler uzatmayalım konuya bakıyorum hileden çok ben kullanmam yok şu yok bu saptırmayalım lütfen