KocyigitYasin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hilesiz oynamanın zevki çıkmaz diyosunda hepsini hilesiz bitirmek 20 yıl alır arkadas :dd.dd
- - - Eklendi - - -
Hilesiz oynamanın zevki çıkmaz diyosunda hepsini hilesiz bitirmek 20 yıl alır arkadas :dd.dd
Kaykay ve karakter açmayı diyorum , 2 hafta derken günde kac saat oynuyosun asasdas.d bi tane adam var 1 m altın istiyo ya günde 10 k kasıyorum anca .ddd
bitirmekten kastın ne?
koşma mesafesini diyosan o bitmiyo
x30 gorevleri diyosan en fazla iki gun alıyo tum karakter kaykayları açmak dersen 2 hafta alır?
Kaykay ve karakter açmayı diyorum , 2 hafta derken günde kac saat oynuyosun asasdas.d bi tane adam var 1 m altın istiyo ya günde 10 k kasıyorum anca .ddd
Merhaba arkadaşlar beğenmenize sevindimBen karakter ve işe yaramayan kaykayları almıyorum çünkü amacım en iyi rekoru yapmak değil sadece canım istediğinde kendi uğraşlarımla geldiğim kariyerle oyundan haz almak ve bunun meyvesi olarak hiç hile yapmadan 37 milyona yakın bi skor yaptıysam bu yetiyo bana çünkü ekran alıntısını alıp paylaşabiliyorum ama hile yapsam altın olan köşede ve keys kısımları 99999999 gibi rakamlar olurdu ve o rekoru ben değilde hileler yapmış olurdu Ama yinede isterseniz modlu pekini ekleyebilirim
Evet 2 milyar biraz zor ama imkansız diye bişey yoktur sonuçta sürekli kaykayın olunca yanmıyosun ve keys de var belli bi yere kadar zamanım olsa 2 milyarı abartmim ama 1 milyarı denerdim çünkü bide ben tablette oynuyorum ara verip sonra devam edebilirim
İstanbul sürümü çıkarsa denicem söz
denicem ama çok zor geçmemhilesiz rekorun kaçtı senin
2milyon 800 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?