Baydırman
Moderator
Oha abi meşazıma cevap vermişsin çok mutlu oldum. Kanalına aboneyim abi lütfen devamı gelsin. Başarılar.
Oha abi meşazıma cevap vermişsin çok mutlu oldum. Kanalına aboneyim abi lütfen devamı gelsin. Başarılar.
This comment itself contains a subliminal message.Oha abi meşazıma cevap vermişsin çok mutlu oldum. Kanalına aboneyim abi lütfen devamı gelsin. Başarılar.
Abi ingiliççem yok türkçe çevirisini yaparsan çok mutlu olurum bi de kalp at lütfenThis comment itself contains a subliminal message.
Türkçe yama çıktı link aşağıdaAbi ingiliççem yok türkçe çevirisini yaparsan çok mutlu olurum bi de kalp at lütfen
Hangi yorum abi anlamadımTürkçe yama çıktı link aşağıda
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Oha abi meşazıma cevap vermişsin çok mutlu oldum. Kanalına aboneyim abi lütfen devamı gelsin. Başarılar.Hangi yorum abi anlamadım
Bunda ne var abi anlamadım ama mesajların devamı gelirse sevinirimOha abi meşazıma cevap vermişsin çok mutlu oldum. Kanalına aboneyim abi lütfen devamı gelsin. Başarılar.
Kanalı mesaj etmişsinBunda ne var abi anlamadım ama mesajların devamı gelirse sevinirim
Abi kartala kışkırtma videosu çeker misinKanalı mesaj etmişsin
Vay beKendine de kattı işin içine
Ve evet gulu gulu efsanedir. Legend gulu kestanedir. TurkSaw ise Legend guluyu öldürmüştür.
Gulu gulunun efsane olduğu karanlık dönemYeni subliminal mesaj buldum birazdan eklenecektir
Vay be
Şimdi efsane kim?Gulu gulunun efsane olduğu karanlık dönem
Efsaneler geldi geçti hepimiz kestaneyizŞimdi efsane kim?
@0MG90 kullanıcısının açıklanması ertelendi
Yeni subliminal mesaj birazdan eklenecektir
Efsaneler geldi geçti ama kestanelerde efsane oluyorlar.Efsaneler geldi geçti hepimiz kestaneyiz
Mesela ben efsane olursam kestanespor altyapısından geleceğimEfsaneler geldi geçti ama kestanelerde efsane oluyorlar.
Yeni subliminal mesaj İngilizcede
Ben bir hile buldum yani ingilizcede bir sıkıntı var.
Coin - madeni para
try - denemek
country - Ülke
Yani subliminal mesaj vermişler. Paran varsa deneyip ülke kurabilirsin. Amerikanın oyunları işte
Ne güzelMesela ben efsane olursam kestanespor altyapısından geleceğim

Efsane genc007 mi olsun yoksa efsane007 mi?
Benden efsane olmaz tarih beni kestane olarak yazacakEfsane genc007 mi olsun yoksa efsane007 mi?
Tarihi biz yazıyoruz zaten. Sen efsane olmak istiyorsan efsane yazarızBenden efsane olmaz tarih beni kestane olarak yazacak