0MG90
Üye
abimin yemin töreni vardı ondan gittik 2-3 günlüğüneNe yapıyordun orda?![]()
sahili baya güzeldi
abimin yemin töreni vardı ondan gittik 2-3 günlüğüneNe yapıyordun orda?![]()
Bi terslik var diyorum bendeAlmanya değil Dubai ve Abd sonra Filippin

et döneri beğendinmiabimin yemin töreni vardı ondan gittik 2-3 günlüğüne
sahili baya güzeldi
Vaaaaay. Reis naaaağbeeeerr?et döneri beğendinmi
boğulma vakaları çok oluyorSahili nasıldı hocam sahili
iyilik guzellik senden nağğberrVaaaaay. Reis naaaağbeeeerr?
Hocam karadenizde denize girdim. Çekmeyi bırak geriye itiyor.boğulma vakaları çok oluyor
iyilik guzellik senden nağğberr

yemedim maalesef, gezmeye çok fırsatım olmadıet döneri beğendinmi

sahili iyiydi ama yüzülecek gibi değildi, biz haziran'da gitmiştik galiba ama oraya gidince akşam kış mevsimi gibi oluyor resmen, çok soğukSahili nasıldı hocam sahili

sahili iyiydi de şehir için aynı şeyi diyememsamsun candır cann bu arada 27 yaşındayım
tabi her yeri gezmedim, gördüğüm kadarıylaOooooo. İhtiyar emmi. Sana da ajan diyo dubaili testere necmi. Bi açıklama yapacak mısınız?Tahmin ettiğin gibi![]()
Bir de güneş açmıyor gibi kasvetli gibiyemedim maalesef, gezmeye çok fırsatım olmadı
otel yemekleri
sahili iyiydi ama yüzülecek gibi değildi, biz haziran'da gitmiştik galiba ama oraya gidince akşam kış mevsimi gibi oluyor resmen, çok soğuk
sahili iyiydi de şehir için aynı şeyi diyememtabi her yeri gezmedim, gördüğüm kadarıyla

Seninleyiz reis. Aç bir savaş konusu.onun testerrliğini elinden alırım çivi niyetine kullanırım onu rahat al keser getirin banatestereye savaş açıyorum benimlemisiniz
Subliminal mesaj varonun testerrliğini elinden alırım çivi niyetine kullanırım onu rahat al keser getirin banatestereye savaş açıyorum benimlemisiniz

Herkesin hayatına kimse karışamaz, meselam şo şu şekil geyinir şo şu şekil geyinir, eyvallamam bu kadardır.Oooooo. İhtiyar emmi. Sana da ajan diyo dubaili testere necmi. Bi açıklama yapacak mısınız?
Herkesin hayatına kimse karışamaz, meselam şo şu şekil geyinir şo şu şekil geyinir, eyvallamam bu kadardır.

Aaaa ajaaaaaanHerkesin hayatına kimse karışamaz, meselam şo şu şekil geyinir şo şu şekil geyinir, eyvallamam bu kadardır.
aybi bu payaya kaç şekey veyiysinsamsun candır cann bu arada 27 yaşındayım

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende tapınakçıların töreni sandımabimin yemin töreni vardı ondan gittik 2-3 günlüğüne
sahili baya güzeldi