şubatta çıkaçak cep telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
şubatta çıkaçak cep telefonları
Yeni cepler: Walkman'den Windows'a kadar

Şubat ayında çıkacak cep telefonlarına şöyle bir göz atmak ister miydiniz?

Bu ayın yeni cep telefonları: Sony Ericsson W890i, Samsung i550 ve bir düzine daha.

Şubat ayında mağazalara gelecek olan, dikkat çekici bir model: Sony Ericsson'un W890 Walkman modeli 3.2 MP kamera ve hızlı HSDPA hizmeti ile geliyor. Windows fanları ise akıllı telefon HTC Touch Cruise için sevinebilir. Telefon Mobile 6 Professional ile beraber geliyor. HTC cep telefonu aynı Samsun SGH-i550 de olduğu gibi bir navigasyon sistemine sahip.

hackerby17

hackerby17

Üye
teşekkürler ama su anki telefonlara benzer özellikler mevcut ^^ pek ilgimi çekmedi

polat_ketur_76

Üye
nokia dan haber var mı arkadaşlar

nightblue0631

nightblue0631

Üye
eyvallah

hackerby17

hackerby17

Üye
nokia aeon teknolojisiyle karsımıza cıkacak ^^

By_Bad

By_Bad

Üye
Şuan bu bana yetiyor ( N70 ) Fakat N95 8 gb da gözüm war!... boşwer ericcsonu samsung u nokia en ii si...

ycg35

ycg35

Üye
nokia windows mobile işletim sistemli telefon çıkartacak söylentileride var bakalım ne olcak ileride bizi neler bekliyor kim bilir...

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Alıntı YuCk : şubatta çıkaçak cep telefonları

--------------------------------------------------------------------------------

nokia windows mobile işletim sistemli telefon çıkartacak söylentileride var bakalım ne olcak ileride bizi neler bekliyor kim bilir...

--------------------------------------------------------------------------------
Süper olur walla

brattneo

brattneo

Üye
Bence de Nokia en iyisi ama adamlar fazla abartıyor bu işi her hafta bir telefon çıkıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt