Suarez sonunda patladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Suarez sonunda patladı!

[h=2]Patrice Evra'yla yaşadıkları yüzünden çok zor günler geçirdiğini söyleyen Luis Suarez, zehir zemberek açıklamalar yaptı.[/h]

Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, geçtiğimiz sezon kendisini uzun süre uğraştıran ırkçılık iddiaları konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Yetenekli futbolcuya takımının Manchester United'la oynadığı bir maçta Patrice Evra'ya ırkçı hakarette bulunduğu gerekçesiyle İngiliz Futbol Federasyonu (FA) tarafından sekiz maçta oynamama cezası verilmişti. Bu kararda Suarez'in "ırkçı olmadığı" fakat güvenilmez tavırlar sergilediği söylenmiş ve Evra haklı bulunmuştu.

Uruguaylı futbolcu Liverpool'un da istekleri doğrultusunda uzun süre bu konu hakkında konuşmamıştı fakat sonunda, ülkesinde katıldığı bir programda bu olaylardan duyduğu üzüntüyü ve hayal kırıklığını dile getirdi. RR Gol programına katılan Suarez, Manchester United'ın bu olayda politik gücünü kullandığını iddia etti.

"Manchester United'ın politik gücü çok fazla"

Yaşadığı üzüntüden dolayı günlerce ağlamak istediğini söyleyen Suarez konu hakkında "İngiltere'de Manchester United'ın politik gücü fazla ve siz de buna saygı duyup sesinizi kesmek zorundasınız.Liverpool'da insanlar bunun beni takımdan uzak tutup bizi durdurmak için yapıldığına inanıyorlar." şeklinde konuştu.

Suarez, Evra'yla tokalaşmayı reddetmesi iddiaları hakkında da önemli açıklamalar yaptı ve sözlerine "El sıkışma olayında bir yanlış anlaşılma oldu. Aslına bakarsanız ben bunun da bana ceza verilmesinde olduğu önceden planlandığını düşünüyorum. İngiltere basınında benim onun önünden geçtiğimi gösterdiler ama önce onun elini indirdiğini göstermediler. Bunu gösterenler sadece Uruguay ve İspanyol basınıydı. Daha önceden karıma, menajerime ve yöneticilere Evra'nın elini sıkacağımın sözünü vermiştim. Çünkü onunla bir sorunum yoktu." diyerek devam etti.

"Çok zor günler geçirdim"

Yetenekli golcü, Federasyon'un soruşturmasında da çok yorulduğunu ve yıprandığını söyledi ve bu konudaki düşüncelerini de "Duruşma için Manchester'a taksiyle gidip geldim, benim için çok zor haftalardı. Karım ve ben zor zamanlar geçirdik. Ağlamak, etrafımdaki eşyaları tekmelemek istedim ama evde kızım olduğundan bunu yapamadım. Cezadan sonra günler daha da zorlaştı. " ifadeleriyle dile getirdi.

Suarez buna rağmen Manchester United taraftarlarının kendisine saygı duyduğunu söyleyerek bu konuyla alakalı olarak "Bir anekdot paylaşacağım: Bu olay gerçekleştikten sonra karımla beraber yemek yediğim bir restoranda bir Man United taraftarı yanıma geldi ve bana 'Seni bir futbolcu olarak takdir ediyorum' dedi." şeklinde konuştu.

Suarez Londra'da düzenlenecek olan 2012 Olimpiyat Oyunları'nda Uruguay'ın kaptanlığını yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt