Suarez noktayı koydu!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Suarez noktayı koydu!
[h=2]Dev karşılaşmada kazanan çıkmadı... İngiltere Premier Lig'in 34. haftasında Liverpool sahasında Luis Suarez'in 90+7. dakikada attığı golle Chelsea ile 2-2 berabere kaldı.[/h]


Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Liverpool ile Chelsea yenişemedi: 2-2. Suarez'in 90+7. dakikada attığı gole engel olamayan Chelsea 1 puana razı oldu.

Bu sonuç Liverpool puanını 51 Chelsea ise 62'ye çıkarttı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Liverpool, ilk dakikalar itibariyle daha etkili hücum eden taraf oldu. Oyunda denge kurmakta zaman zaman zorlana Chelsea 15. dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alarak Liverpool kalesinde golü aramaya başladı. Üst üste ataklar ataklar pozisyonlar bulan Chelsea aradığı golü 26. dakikada Oscar ile buldu. Mata'nın sağdan kullandığı kornerde ön direkte Oscar kafayı vurdu ve Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.
Orta alanda üst üste top kayıpları yapan Liverpool, beraberlik için Chelsea kalesine yüklensede ilk 45 dakika boyunca aradığı golü bulamadı.
İlk yarının kalan dakikalarında iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı ve Chelsea, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.
Liverpool ikinci yarıya baskılı başladı. Ev sahibi ekip 47. dakika oyuna ikinci yarıda dahil olan Daniel Sturridge ile direği geçemedi. İkinci yarıya iyi başlayan Liverpool aradığı golü sonunda buldu. bir kaç dakika önce direği geçemeyen Sturridge bu sefer Cech'i avlamayı bildi. Suarez'in sağ çaprazdan ortasında arka direkte rahat bir vuruş yapan Sturridge skoru eşitledi:1-1.
Golün şokunu üzerinden çabuk atan Chelsea yeniden gol için Liverpool kalesine yüklenmeye başladı. Hazard, Liverpool gol sevinci kısa kesti. Belçikalı yıldız 5 dakika sonra sahneye çıktı ve penaltıdan kaydettiği golle Chelsea'yi yeniden öne geçirdi:2-1.
2. golü bulduktan sonra oyunda tempoyu düşüren Chelsea, Liverpool'a pozisyon şansı tanımadı.
Karşılaşmanın son dakikalarında tempo arttıran Liverpool oyunu Chelsea kalesine yıktı. Hakemin 6 dakika uzatma verdiği karşılaşmada Liverpool muhteşem bir dönüşe imza attı. Liverpool'da 90+7. dakikada sahneye çıkan Luiz Suarez skoru belirledi:2-2. Sturridge'in sağ kanattan ortasında Suarez ön direkte kafayı vurdu ve skoru eşitledi.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Suarez yine saldırdı . Pardon ısırdı ...
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vampir gibi
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
271
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
384
Sekonet


Üst Alt