suanda numarasını tasıyanlara ne hedıyeler var

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
suanda numarasını tasıyanlara ne hedıyeler var
arkadasım numarasını turkcelle tasıdı tasıma hedıyesı ne var suan turkcellın sıttesıne gırdım ama bırsey yazmıyo kampanyalardan servıs kampanyalarına tıkladım numarasını tasıyana hos geldın hedıyesı ne tıklıyom ama baska bıse benım sorum turkcelle numarasını tasıyona hangı hedıyeler oluyo

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
100 kontör yükliyor her yöne 500 kontör kazanıyor kontörü yüklemeden önce GEL KAZAN yazıp 7060'a mesaj göndermelidir.

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
bılgı ıcın saol baska yokmu bedava mms ınternet fılan

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Numara taşıma ilk çıktığında inanılmaz kampanyalar vardı ancak şu sıralar operatörler yavaş yavaş eski düzenine dönüyor..

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
bencede

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Benim şuanki planım Numara taşıma sayesinde Turkcell Aran Kazan kampanyasından 500 kontör kazanmak. Avea hattımı Vodafone'a taşıtıp 1000 dk kampanyasından 1.ay için alacağım 250DK + yeni alacağım Vodafone hat ile Avea'ya taşıma işlemi yapıp 300DK kazanacağım. Kalan 50 DKyı da bir şekilde doldurup 500 Kontör kazanmayı hedefliyorum ama ne kadar mantıklı bir işlem olacak bilmiyorum :)

Şuan 500 Kontör'ün ücretini düşünerek bu işlemi yapacağım.

Farklı bir fikri olan var mı arkadaşlar ?

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
ben aveaya tasıyorum 100 kntr yukleyınce 300dk heryone gelıcek senı arayabılırım 50 dk olarak ama tasımadım.

--------------- Ekleme ---------------

ama duruma baglı kesın soz vermıyım

asdfgh456

Üye
bana yeni mesaj geldi turkcellilere bdava mms

--------------- Ekleme ---------------

15 gün boyunca

vurguni

Üye
Cep telefonlarından Kurtulmanın tam zamanı

cebimizdeki taşıdığımız telefonlar eşimizin karnındaki çocuğu bile aptallaştırıyor evde 9 yaşının altında çocuk varsa kesinlikle cep telefonu taşınmamalı,

BU YÜZDEN ÇOCUKLARIMIZDAN VE TORUNLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIĞIMIZ BU DÜNYAYI DAHA FAZLA KİRLETMEYELİM, __ÇOCUKLARIMIZA DAHA YAŞANIR BİR DÜNYA BIRAKMAK BİZİM KENDİ ELLERİMİZDE
LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZIN DÜNYASINI KİRLETMEYELİM VE TÜM TELEFONLARDAN KURTULALIM,

Üst Alt