Şuan'a Kadar Kullandığınız ve İçinde En Memnun Kaldığınız Telefon (Telefonlar) Hangileri

Sponsorlu Bağlantılar

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benim en memnun kaldığım ise 3310 mübarek çok hızlıydi :):) kasma yoktu sarjida çok iyi gidiyordu

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

galata7788

galata7788

Üye
6300,l760,3600 slide,5800 xm,wave 723 en memnun kaldığım wave 723 ama uygulama yönünden biraz kısıtlı

• Beğen
61semih

61semih

Üye
sony t610 bu telefonu 2 sene kullandım satarken ellerım tıtredı resmen hala cok pişmanım sattıgıma.zaten dunyanın en ıyı telefonu secılmıstı ozamanlar.
tabı telefonlarda mp3 benzerı ozellıkler cıkınca satmak zorunda kalmıstım
sonrasında bırsuru telefon kullandım ama aklımdan cıkmıyor hala bu telefon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sony t610 bu telefonu 2 sene kullandım satarken ellerım tıtredı resmen hala cok pişmanım sattıgıma.zaten dunyanın en ıyı telefonu secılmıstı ozamanlar.
tabı telefonlarda mp3 benzerı ozellıkler cıkınca satmak zorunda kalmıstım
sonrasında bırsuru telefon kullandım ama aklımdan cıkmıyor hala bu telefon

geçen seneye kadar dayım kullanıyordu. Ben de çok sevmiştim. :)

MezraL123

MezraL123

Üye
Nokia 5210
Nokia 6230i
Samsung e250
Samsung D900i
Samsung star
İphone 3g
Nokia x6
Samsung wave
Samsung galaxy S2

İphone'dan memnundum ama çok çabuk kırıldı, X6 müzik ve mesaj açısından baya güzeldi, wavenin ekranı çok iyiydi ve baya şıktı, ama en memnun kaldığım tabiki galaxy s2. Heleki bada'dan sonra baya iyi geldi :)

• Beğen
cyber

cyber

Üye
nokia n9

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bada'dan sonra eşşekten inip ata binmek gibi bişey sanırım tabiri caiz ise :D
Nokia 5210
Nokia 6230i
Samsung e250
Samsung D900i
Samsung star
İphone 3g
Nokia x6
Samsung wave
Samsung galaxy S2

İphone'dan memnundum ama çok çabuk kırıldı, X6 müzik ve mesaj açısından baya güzeldi, wavenin ekranı çok iyiydi ve baya şıktı, ama en memnun kaldığım tabiki galaxy s2. Heleki bada'dan sonra baya iyi geldi :)

Waveman

Waveman

Üye
3310,6600,e250,6300,5800 şimdide wave kullanıyorum ama yakın zamanda nexusa terfi ederim :)

harun22

harun22

Üye
Sony Ericsson k700i en memnun olduğum telefondu.

cardanadam

cardanadam

Üye
n8 beklentilerimi karşılıyor :tebessüm:

USAForever

USAForever

Üye
nokia n73 de çok anım var.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Motorola V3
Nokia 6230i
Motorola V3i
Nokia 6300
Nokia 5230
Nokia 6300
Nokia c5-03

C5-03 hakkında fikrim yok daha yeni aldım ama 6300 gibi telefon zor bulunur...

saruman_me

saruman_me

Üye
n900..:oke:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Sadece Nokia Ve Bir Çok modeli yazmaktan usanırım diye modellerini yazmadım :D

blackcemre

Üye
İlk önce Nokia 1680 classic(2008) yılında aldım.Beni çok pişman etti.Tuş esnemesi çok oldu.Hafıza yetersizliği.
Sonra Philips 9@9k aldım(2009) çok memnun kaldım sağlam bataryası 1 ay giden sapasağlam telefondu kasa olarak ve donanımsel olarak tek java desteklemiyordu.Bu telefondada beni renk gitmesi çok pişman ettrdi.

Ondan sonra Nokia 5230(2010)'da aldım.Ve beni çok pişman etti.Çok servise gitti.Bri problemi vardı.Orta kasada tuş klidi yeri öylegevşemiştiki kapak bile yerinde tutamıyordu bir serivse gönderdim anakart sadace değişmiş bir gönderdim mekanik parça üst çerçeveyi metal rengi beyaz renk yapmışlardı daha kalın product code'sini değiştirdiler bilmem ne yaptılar hiç güzel bir telefon değildi.

Ondan Sonra Nokia 5230'u satıp 2.el bir Nokia N97 Mini aldım kozmetik dış görünüş olarak her tarafının rengi gitmişti birton sorunu vardı.Bir servise gönderdim kasa olarak telefonumun parçalarının garanti kapsamında ücretsiz kasasını değiştirdiler.Çok memnun oldum.Nokia N97 Miniden çok memnun oldum.

VE en son olarak Nokia N97 Mini'mi satıp NOkia E7 aldım çok güzel bir telefon herkese tavsiye dederim.

serecans

serecans

Üye
nokia 700 bundan önce kullandıklarımdan hiç memnun değildim

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia 5230 kullanıyorm gayette memnunum

kaptannova

Üye
trident wt3
nokia 5800
samsung galaxy s
samsung wave 2 (şu an kullanıyorum)
htc desire
htc sensation xe(amcamda var, fakat baya kullandım telefonu.)

wave 2 benim en sevdiğim telefon. fakat sensation xe de müthiş. ama 5800 da unutmayalım. taş gibi telefon. denize girdim :D

sercanakan

Üye
slm kardeşler ben bir 5800 kullanıcısıyım hayatımta bir telefondan bukadar nefret etmedim o kadar diyim yani beni bezdirdi satıcam kullanması bana göre bir işkence Samsung Galaxy Note alıcam harika bisidir diye tahmın ediyorum Galaxy SII'yi kullandım harıka tavsiye ederim her yönüyle :)

kalmaoglu

Üye
sony ericsson satio u1 süper telefon skype nimbuzz msn wi-fi gps 12.1megapikxel kamera

Üst Alt