Su Terapisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Su Terapisi.
Sırt Ağrıları:
Gerginlikler, duruş bozuklukları sırt ağrılarına sebep olabilir. Bunun için uygulayacağınız yöntemi tek başına da yapabilirsiniz ama partnerinizden yardım istemek işinizi kolaylaştıracaktır.
Küvetin içine bir tabura koyup dik biçimde oturun ve duşu açın. Suyu sırtınıza gelecek biçimde ayarlayın. Sıcaklığı önce 33 derece civarında tutun. Daha sonra 42 dereceye kadar çıkabilirsiniz. Süre 5-10 dakika olmalı. Cildinizdeki kan dolaşımı iyice hızlansın. Bunu derinizin pembeleşmiş görüntüsünden anlayabilirsiniz. Daha sonra kurulanın ve yatakta dinlenin. Bacaklarınızın altına bir yastık koyarak yükseltirseniz daha rahat edersiniz. Bunu her gün tekrarlayabilirsiniz.
Soğuk Algınlığı Başlangıcı:
Sesiniz kısılmaya başladı, boğazınız batıyor, gözleriniz yaşarıyor, soğuk algınlığının belirtilerini taşıyorsunuz. Hemen ayaklarınıza sıcak su banyosu yapın çünkü büyük ihtimalle üşütmek üzeresiniz. Sıcak su hem ayaklarınıza iyi gelir, hem virüslerin vücudunuza yerleşmesini önler.
Kovaya ortalama 33 derece sıcaklıkta su doldurun. Bacaklarınızı dizlerinize kadar içine sokun. 15-20 dakika boyunca içinde tutun. Suya ekleme yaparak sıcaklığını arttırın. Daha sonra kurulayın ve yarım saat kadar yatakta dinlenin. Bu işlemi belirtiler kaybolana kadar her akşam yapabilirsiniz.
Regl Sancısı:
Regl sancısında sıcak-nemli bir bezi direkt dokuya temas ettirmek dokuya ve organlarınıza iyi gelecek. Birkaç kez katladığınız bir keten bezi kaynar suya sokun. Daha sonra üzerine bir havlu sarın ve sıkın. Bu işlemi dikkatli yapın ve kontrol edin, deriniz yanmasın. Sonra bu havlu yumağını karnınıza koyun. Üzerine yün bir bezi iyice sarın. Kalabildiğiniz kadar böyle kalın. Bu işlem karın kramplarına ve ağrılarına da iyi gelir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Trackmania
Trackmania

Trackmania

Üye
Tenkyou :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
797
Cevap
0
Görüntüleme
394
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt