Şu Telefonları iyiden kötüye doğru sebepleriyle beraber sıralarmısınız:N900-N8-N97-İphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
Şu Telefonları iyiden kötüye doğru sebepleriyle beraber sıralarmısınız:N900-N8-N97-İphone

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
oyun ve dokunmatik açısından en iyi iphone sonra işlemcisi açısından n900 sonra camera ve hd video açısından n8 sonra sağlamlık açısından n97 bana göre.

OğuzcanAbi

Üye
n900 maemo işletim sistemi internet süper pc gibi
n8 idare eder daha pek araştırmadım açıkcası
n97 artık eski şeyi kalmadı onun yerine o paraya daha iyi şeyler alınabilr

speed944

speed944

Üye
bır kere telefonları sırayacagınız zaman bır segmentte olması gerek mesala nokıa n900 ısletım sıstemıyle ve ılk cıkısında ıslemcısı ramı ve baglantı hızıyla gundeme geledı zaman ıcerısınde bazı gelısıtrıcıler androıd wıdows yukleyerek
telefonunu gucunu gosterdı ama hepsı bu kadar telefon suan orta segmente gerıledı ozellık olarak ı phone 4 un cok gerısınde kaldı bıde onumuzdekı aylarda cıkacak hemen hmen n900 ıle aynı ozellıkere sahıp yanlız kamerasını 12 megapıksel olması xenon flashının ve hd vıdeo cekımının olması sanırım n900 kullnana ları bıle bu telefona yonlendırecek gelelım n97 ıse nokıanın cok guvenerek cıkardıgı bır zamanlar amıral gemısı olarak nıtelendırıldıgı cıkısında bır kac ay sonra nokıanın cıkrdagı en kotu telefonlar arasına yerını aldı ozellıkle ısletım sıstemının yavaslıgı ekranın tepkılere cok yavas tepkı verdıgı
ama yınede ban gore sıramama yapmamı ıstersenın zben bu 4 telefonuda 2 katogorıye ayırırm
multımedya ve guncel
guncel
ı phone 4
multımedya
nokıa n8
nokıa n900
nokıa n97

Lacoste

Lacoste

Üye
n8 iyi bir cihaz n900 de iyi ama n8 kadar değil n97 ise hiç iyi değil derim

alicem123

alicem123

Üye
n8 de multi touch olucak iphone deki gibi :) N8 Bence nokianın iphonu olucak :oke:

Zigore

Üye
Nokia N8 - Nokia N900 - Nokia N97 - Apple iPhone

(Sebeplerini yazmadım ama sıralama kesinlikle böyle olmalı bence.)

futbol123

futbol123

Üye
n8 kamera işlemci hızı 680mhz
n900 maemo işlemci işlemci hızı 600mhz
n97 symbian 9.4 434mhz işlemci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt