şu telefon bende olsun başka bişey istemem dediğiniz telefon hangisi:)

Sponsorlu Bağlantılar

5310c3

5310c3

Üye
5130 XpressMusic

suan bende :))

harun7233

Üye
bende n97var nasıliyimi sizce

resso_21

resso_21

Üye
iphone 3gs 32 gb olsun yeterdi tek kusuru şarji 1 gün dayanıyor yoksa harika tlfn

zopato

zopato

Üye
n97

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Hiç düşünmeden ve ileride de pişman olmayacağımı bilerek İphone 3GS 32 veye 16 her ikisinede razıyım :D

Utku

Utku

Üye
maemo m900

cmpunk99

Üye
6300 :D deil tabikide N92 ye katılıyorum bide N97

laveled

laveled

Üye
Iphone

orhaan48

orhaan48

Üye
nokıa 5800 yazcam ama zaten var ALLAHA çok şükür

qirL1903

qirL1903

Üye
TelefonLa kalıyor mu daha isticegim telefondan önemLi büsürü düsüncem var..Kücükken hep 5700 oLmasını isterdim suan 5800 oLsa daha iyi oLur :)

orhaan48

orhaan48

Üye
ipod touch 3G nin üstüne tanımam beyler!!!!!
bluetooth var ama çalışmıyor,mms desteklemiyor, batarya bittiği zaman firma iyi bir ( dokunaklı fiyat ) ile değiştirir. sonuç eh iphone güzel işte gösteriş telefonu giden masrafları söylemezsek güzel :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:aha::aha::aha:

hazar07

hazar07

Üye
HTC HD2 MÜKEMMEL ÖTESİ CİHAZ.Bİ ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM.

orhaan48

orhaan48

Üye
ipod touch 3G nin üstüne tanımam beyler!!!!!
o cihaz hava atmak için güzel dostum icraatta sıfır bi cep telefonu bluetooth dan yoksunsa yani bluetooth varda çalışmıyorsa teknolojiyi ne karar kötü kullandığının örneğidir ayriyeten cihaz batarya sorunu yaşadığı zaman firmanın tüketici dolgun bir fiyatla kazıklayarak bataryayı değiştirmesi ve böle bir cihazın ancak 2. versiyonlarında anca anca video olayına girmesi ne derecede tüketiyi yanılttığının birer örneğidir :bann:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
N900 :oke:

berk_20

Üye
sony ericsson satio 12 megapixels ve 64 gb hard disk daha ne olsunn kiii

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia n8

McReiS

McReiS

Üye
n95 8 gb veya n 92 :)

Captain

Üye
konu harbiden süpermiş eskiden ki hayallere baktım bide şimdiki hayallere harbiden çok süper bir şey :) bu telefon müthiş bence Sony Ericsson S006 die bir sey sadece Japonya da çıkacakmış ama :off:

gittarist

gittarist

Üye
bn size şu telefonu söyliyim samsung (S8500) bi araştırın derim çok süper

mazotçı

Üye
htc hero nokia n900

Üst Alt