şu sertifika işleri hal yol olmadimi daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
şu sertifika işleri hal yol olmadimi daha
kimse bu konuyla ilgilenmiyomu arkadaşlar

mstf_l

mstf_l

Üye
bi suru yontem var ama hicbiri tam saglam degil su anda

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
şu opda bi başlasa vermeye süper olacak önceden n79 için almıştım opdadan takır takır istediğim favori tüm programları signed yapıp kuruyorum.ama dediğim gibi n79a şu opda bi başlasa vermeye hemen e72 telim içinde alacağım.

bygokhan

bygokhan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen arkadaşlar ya tam işe yarayacak zaman hepsi offline

mstf_l

mstf_l

Üye
benim tam telefon aldıgım hafta kapandı kac aydır bu telefon icin bekliyordum aldım o hafta kapandı elimde dandik bi symbian signed sertifikasıyla kaldım hackte yapamıyom oyle sadece intenete giriyom telden

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Yokmu Araştıran Bilgi Alan Bu Opdadan Çinlilerden Arkadaşlar Ya Şu Mübarek Günde Hayır Duası Alacak Bize Müjdeli Haber Verecek Yokmudur Ya Şu Opdanın Yetkilileriyle İrtibat Kurulamazmı Vermeme Nedenleri Nedir Yada Hiçmi Vermeyecekler Beklemekten Signed Yapamayacağımız Halde Program İndirmekten Sertifka Hatasıyla Karşılaşmaktan Bıktık Artık Eyyyyyyy Duyun Sesimizi Kimse Yokmu??????

mstf_l

mstf_l

Üye
Yokmu Araştıran Bilgi Alan Bu Opdadan Çinlilerden Arkadaşlar Ya Şu Mübarek Günde Hayır Duası Alacak Bize Müjdeli Haber Verecek Yokmudur Ya Şu Opdanın Yetkilileriyle İrtibat Kurulamazmı Vermeme Nedenleri Nedir Yada Hiçmi Vermeyecekler Beklemekten Signed Yapamayacağımız Halde Program İndirmekten Sertifka Hatasıyla Karşılaşmaktan Bıktık Artık Eyyyyyyy Duyun Sesimizi Kimse Yokmu??????
Yeni bi site daha cıkmıs hemen veriyo diyorlar ismi cer.s603rd.cn mi neydi bi bak istersen suna ama daha ben denemedim garanti veremem

silentwolf

silentwolf

Üye
mstf_l

mstf_l

Üye
vardı da ben yanlıs hatırlıyom heralde ama vardı gecen gordum daha :ehe

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
s60certkey.com/

bahsettiğiniz site bu site sanırım evet veriyordu ama artık maalesef buda vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt