Şu Parfümü bilen var mi

Sponsorlu Bağlantılar

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Şu Parfümü bilen var mi
Arkadaşlar bi parfüm vardı kokusu one milliona benzeyen bir koku şekerli ama kokusu çok yayılıyor tipki one million a benzer. Adını bilen var mi

Revengeful

Emekli Yönetici
Şekerli diyince aklıma Rochas Man geliyor..

- - - Eklendi - - -

Yalnız o kış parfümü.. Yazın gitmez

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum kışa doğru alcam ama hangi parfüm olduğunu bilmiyorum

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
GoogleNose denesene :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bul bulabilirsen bu şuna benzemiş,domates buldum ama başka aldığımda domateste aynı tat yoktu ben onu arıyorum. Şişesinin resmini hatırlasanız,yada buraya koysanız tamam diyeceğim ama milyonlarca marka ve çeşitleri var bu sizce mümkün mü?
Belki kokusu tarçındı yada mangoydu veya başka birşey size de şeker kokusu geldi bu bile olabiliyor,bayanlar,çocuklar,büyükler hepsi aynı kokuyu bile farklı alıp farklı yorumlaya biliyor o yüzden çıkmazda olan bir konu,sonuca ulaşması milyonda 1

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
one million kullanicisiyim ve ayni zamanda one million'in ureticisi paco rabanne'in urettigi black xs var.. Acaba dedign parfum o olmasin sekerli gibi kokuyor boyle yayiliyor surekli..

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
one million kullanicisiyim ve ayni zamanda one million'in ureticisi paco rabanne'in urettigi black xs var.. Acaba dedign parfum o olmasin sekerli gibi kokuyor boyle yayiliyor surekli..

Tamam kardesim bi bakarım.
Birde birsey soylicem hani çarşıda falan bi yerde belirli bikaç parfüm vardır popüler olan onlar hangileri peki ? Kokusu cok yayılır

Buğra

Buğra

Admin
boss ve One million kullandım her ikiside çok güzeldi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eğer orjinal alırsan zaten doğal olarak kaliteli olur,doldurma falan alırsan kokusu orjinaline bile yakın olmayanları var piyasada hem gereksiz oluyor hemde cildine zararıda oluyor.
Bir ara 212 sexy men kullandım,dışarıda güzel tepkiler verirdi ama onunda kokusu şekerli olduğundan o tür parfümleri kışın kullanmak lazım,bayağı bir fark oluyor

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal alicam da baharatlida olabilir iyi bir parfüm lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt