dekor67
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu beta labs ücretsiz demi?swype in türkçesi var ki, betalabsta...
Bayıldım Mükemmel birşey e neden betalabs da mağzada yok?
bence de gayet güzel ve okunaklı android de görmüştüm bütün mağzayı ardım taradım yok beta labsda bu gün buldumÇünkü hâlâ geliştirilme ( Beta ) aşamasında. Tam anlamıyla geri bildirimler sonlanıp, sorunlar giderildiğinde mağazaya da yüklenecektir. Hoş ben şu an için herhangi bir problemle karşılaşmadım ama, eklenebilecek özellikler ve daha da kolaylaştırılabilecek yönleri var. Yine de bu hâli bile, normal klavyeyi bir daha asla kullandırmayacak kadar muazzam. Swype, Nokia'nın en büyük artılarından biri diyebilirim. Şu an Swype klavye renginin değiştirilmesi üzerinde araştırmalar yapıyorum, onu da bulduğumda daha güzel olacak en azından görsel seçeneği de olacak : )
Neymiş o klavye swype mi yoksa kendi orjinal klavyesimiarkadaşlar arkadasım da samsung gio var klawyesı mukemmel ya bayıldım benim c7 min n zaman boyle bi klawyesı olacak
Dediğimiz bu gibi mi?Çünkü hâlâ geliştirilme ( Beta ) aşamasında. Tam anlamıyla geri bildirimler sonlanıp, sorunlar giderildiğinde mağazaya da yüklenecektir. Hoş ben şu an için herhangi bir problemle karşılaşmadım ama, eklenebilecek özellikler ve daha da kolaylaştırılabilecek yönleri var. Yine de bu hâli bile, normal klavyeyi bir daha asla kullandırmayacak kadar muazzam. Swype, Nokia'nın en büyük artılarından biri diyebilirim. Şu an Swype klavye renginin değiştirilmesi üzerinde araştırmalar yapıyorum, onu da bulduğumda daha güzel olacak en azından görsel seçeneği de olacak : )
S^3 klavyesinden Şikayet eden birde 5800 kullansında eziyeti görsün5800 ı satıp c6-01 aldıktan sonra swype ye hiç gerek duymadım hatta kurdum kaldırdım bence orjinal klavyesi daha güzel.Geniş Q klavye kullanıyrum nadir yanlış yazıyorum
5800 kullanan arkadaşlarım kıskançlıktanmı bilmem c7 nin dokunmatiğine berbat diyolar anlamadım gitti hangi zihniyete dayanarak söylüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?