su maymunu aldim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
su maymunu aldim :)
İnternetten degisik hobilere bakarken suda buyuyen canlilar diye birsey gordum su maymunu varmis bende gezdim biraz 3. GeZdigim kirtasiyede gordum biraz arastirma yaptim toz seker ile besleniyormus bende biraz attim dogrumu oyle buyuyormu 50 60 tane var ama ben 11 tane attim cogaliyomu diye merak ettim zaten kabin yarisindan cogu renksiz saydam renklerde boyle suda buyuyen pelus hayvanlar aricam kirtasiyelerde :)

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
O doğru çocukken benimde vardı :)

freeman999

Üye
Küçük yuvarlak ttoplar değilmi :) her renk birde renksz var onlar yutulunca midede büyüyor ve bi hastaliğa yol açiyordu küçükken bizde biri öyle ölmüştü okulda aman ha dikkatli ol bu arada onlari patlatmak kadar eğlenceli bişey yok :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hayırlı olsun

genped lerde laboratuvar ortamında su maymunu gibi oluşturluşmuş hayvanalr satılıyor

[video=youtube;0Zvv33cGHSk]http://www.youtube.com/watch?v=0Zvv33cGHSk[/video]

paradox07

paradox07

Üye
Evet büyüyor ve çoğalıyor onlar :) ama kötü bi yani var,kanser yapıyormuş onlar

Kerim.

Kerim.

Üye
cok guzeldi onlar ya:D

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Kavanoza 11 tane koydum gunluk sularini degistircem normal bir hobi gibi geliyor ama cok guzeller aldigimdan bu yana epey buyuduler 5 kat falan arada calkaliyom :) buyuk bir kavanoz alcam saydam renklileri cikarip renklileri doldurcam :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Kerim.

Kerim.

Üye
bol bol seker at

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Zaten kup seker koydum ama eridi arada kaynadi :)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Sabah 7 de biraz seker koycam sonra aksam 6 da suyunu degistircem aksam 7de yine seker koycam plan iyimi yoksa suyu 7 de degistirip ayni an sekermi koyim kavanozuda suslucem akvaryum taslarindan alcam :)

MrExpert

MrExpert

Üye
İlk okulda Bir arkadaşımda vardı bunlardan rengarenk oluyorlar...

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Doguruyormu bunlar yani cogaliyormu bileniniz varmi arastirdim biraz hep baska yazmislar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çoğalıp çoğalmadıklarını bilmiyorum ama iyi büyüyorlardı.Arkadaş küçükken sınıfa getirirdi.Birbirimize atardık bunları :D

tempestshine

tempestshine

Üye
İlk kez duyuyom be :D

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
:) tip falan yok yuvarlak birseyler ama cok guzel ler :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Benim bildiğim bunlar canlı değil.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Evet canlı deği

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
su maymunu canlı deyil sudan başka birşey vermen lazım deyil su ılık olursa daha çabuk büyür.bunları denize atsan ne olur acaba

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Biraz araştırma yaptım. Uzun süre evinden ayrılacaksın ama bitkilerin susuz kalmasın istiyorsun, diziyorsun saksının üstüne, hem süslü görünüyor hem de içindeki suyu vererek hem su hem gübre sağlıyor. Üstelik şimdi hatırladım ben çiçekçide görmüştüm bunları, cansızlar.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Kaynar suda nasil olur acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt