Su kurnazı vodofone sayesinde gerçekten "kırmızı" oluyoruz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcı67

Üye
    Konu Sahibi
Su kurnazı vodofone sayesinde gerçekten "kırmızı" oluyoruz!!!
19.09.2011 tarihinde cep telefonuma gelen msj da "DEĞERLİ ABONEMİZ BAKİYENİZDE KALAN .174 TL NIN İADESİ İÇİN 90 GÜN İÇİNDE KİMLİĞİNİZLE BİRLİKTE CEPMERKEZLERİMİZE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.VODOFONE." şeklinde msj geldi.Bende bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Uzun bir uğraştan sonra müşteri yetkilisine bağlandım.Konuyu anlattığımda cevap olarak bana , 174 ün başında .(nokta işareti) olduğunu,dolayısıyla 174 krş. alacaklı olduğumu söyledi. Sadete gelelim; düşüne biliyormusunuz , Türkiye genelinde bu mesajla kendilerini arayan aboneler sayesinde kim bilir kaç aylık operasyon giderlerini karşılarlar.Yazık!! Bunların yaptığını Daltonlar çetesi bile yapmaz. YAZIKLAR OLSUN!!!!!!

h716043

h716043

Üye
seninki yinede iyi bana 0.1krş verdiler herhalde bizle kafa buluyorlar

h716043

h716043

Üye
yok böyle şey yaa 0.1krş verdiler onuda az önce aldılar ulan niye veriyorsun

NewSoldier

NewSoldier

Üye
salla gitsin bre hepsi hikaya inanmayın şu oparatörlere :D sadece yüklediğinle konuştuğunu bil :)

kpln04

kpln04

Üye
bende taşıdım hattımı mesaj geldi 28 tl iade ettik dediler ama hiçbir yerde bulamadım

eren3546

eren3546

Üye
Turkcell den vodafona gectim trkcell
4.5tl hattiniza yuklenmistir diye mesaj gonderdi..
Neyin iadesi bu ?

NewSoldier

NewSoldier

Üye
ya bunlar hikaye sizi kandırıyorlar m aksat müşteri hizmetlerini arayıp tl nizi yiyecekler dediğim gibi yüklediğinle konuştuğunuzu bilin gerisi hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt