şu iki teknolojik harika arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi

• iphone 4

Kullanılan: 5 38.5%
  • samsung wave

Kullanılan: 2 15.4%
  • hiçbiri

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
şu iki teknolojik harika arasında kaldım

iphone 4

samsung wave

kuzen ingiltereye gidecek bana telefon alacak. bende bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi

haltie

haltie

Üye
:ehe tabiki iphone 4 bence öyle tabiki

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tabi bu senın gorusun dostum ancak Nokia N8 ikisinide oldukça iyi tokatlar bence onuda listeye koy derim ve iyice bir araştır Şu ana kadar Nokia Müğendislerinin becere bildiği tüm özellikler onda stabil tabi bnm gorusum :D

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800dan sonra uzun bi sure nokia almayi dusunmiyorum.nokia artik eskisi gibi degil n900 satislari bile hayal kirikligi yaratti.

SAINT1

SAINT1

Üye
Nokia yavaş yavaş sönüyor atık.faiş fiyattan sattığı telefonlar'ın cezasını çekiyor.

haltie

haltie

Üye
nokiaya bişey olmaz ben n900 alıcam büyük ihtimal son olayda iphone çok büyük bir kayıp yaşadı bence

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
nokiaya bişey olmaz ben n900 alıcam büyük ihtimal son olayda iphone çok büyük bir kayıp yaşadı bence

arkadasim bende 8 ay once n95 vardi telefon bi gun bi kapandi bidaha acilmadi 60tl ye zor sattm simdi 5800 var oda servisten gelmiyyor surekli sorun cikario 6630 kullandim hicbi sorun cikamadi.artk nokia eskisi gibi degil gibi mesela n900 ilk beş ayda 100.000'in altında kaldi son 3 yildir apple onde nokia yavas yavas eriyo.

mahir212

Üye
aman güzel kardeşim samsung telefonda tıklıyınca dansözde cıksa ıcınden sakkın alma uzak dur ıkıncı el 0 değer artı bence samsung telefonu beceremiyor :ehe

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
aman güzel kardeşim samsung telefonda tıklıyınca dansözde cıksa ıcınden sakkın alma uzak dur ıkıncı el 0 değer artı bence samsung telefonu beceremiyor :ehe
:eheneden çevremde kullanan bir çok kişi var ama hiç şikayetci değiller

mahir212

Üye
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
peki sen neden şikayetcisin onu merak ettim

mahir212

Üye
ben 2 adet samsung telefon kullandım kasma donma yuzunden bıktım

burocka

burocka

Üye
iphone 4te çıkan şebeke sorunundan sonra tabiki samsung wave koymamışın ama nokia n8 de olur

Revengeful

Emekli Yönetici
şuanki iphone 4 düzeltilsinde bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt