şu google özel arama kötü oldu biraz

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
şu google özel arama kötü oldu biraz
bazen google ssl hatası veriyor buda genelde çok olabiliyor , şimdi sitenin google özel araması var ancak google ssl hatası verince oda veriyor ve linke tıklayınca girmiyor bu bende çok oluyor , bence eskisi biraz daha iyiydi :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
böylesi çok daha iyi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet güzelde şu ssl hataları çok canımı sıkmaya başladı bu google'yi vuruyor özel arama'da sitenin araması o yüzden siteyide vuruyor.

o senin tarayıcının sorunu, tek bunun için siteye ayar mı çekmek gerekiyor

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
o senin tarayıcının sorunu, tek bunun için siteye ayar mı çekmek gerekiyor
bu tarayıcının değil google'nin sorunu arkadaşım bilip bilmeden konuşma lütfen.
ssl hatası zırt pırt tüm herkese olan birşey bu ara.

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu tarayıcının değil google'nin sorunu arkadaşım bilip bilmeden konuşma lütfen.
ssl hatası zırt pırt tüm herkese olan birşey bu ara.

yeni yazılıma geçtiğimden beridir, hem google chrome hem firefox kullandım hiç hata ile karşılaşmadım. tamam dur hele admin ne diyecek :ehe @papakudioflu @EroL @Ozan @Reşwan

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
yeni yazılıma geçtiğimden beridir, hem google chrome hem firefox kullandım hiç hata ile karşılaşmadım. tamam dur hele admin ne diyecek :ehe @papakudioflu @EroL @Ozan @Reşwan
google bu ara herkeste ssl hatası veriyor çerezleri kaç kere temizledim sonuç yine aynı aynı şekilde başka sorun yaşayanlarda mevcut , telefonda o sorun yok ama bilgisayardayken var , internet cafede , diğer pc de filan denedim ayriyetten bi ara konu açmıştım ssl hatası alan varmı diyen bir sürü kişi çıkmıştı :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
demekki bir bende çıkmıyormuş :ehe bilgisayarımı seviyorum :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ssl hatası vardı bir ara.
Artık çıkmıyordu. :hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Yasaklanan sitelerden sonra çıkmıştı galiba.
Sadece İzmirde değildir :no:
Heralde Çünkü Sürekli ssl hatası alıyorum sayesinde yandex kullanmak zorunda kalıyoz :( birde google ssl hatasına dönünce diğer hizmetlerde gidiyor :(

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ozan

Ozan

Admin
bazen google ssl hatası veriyor buda genelde çok olabiliyor , şimdi sitenin google özel araması var ancak google ssl hatası verince oda veriyor ve linke tıklayınca girmiyor bu bende çok oluyor , bence eskisi biraz daha iyiydi :)
Eski arama hala var ;
Konu ve Mesajlarda Ara | MaxiCep.Com

Sitenin en üzerinde Detaylı Arama Linki mevcut, isteyen onu kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt