Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu google özel arama kötü oldu biraz
Sponsorlu Bağlantılar
NEXUS
Üye
Konu Sahibi
şu google özel arama kötü oldu biraz
bazen google ssl hatası veriyor buda genelde çok olabiliyor , şimdi sitenin google özel araması var ancak google ssl hatası verince oda veriyor ve linke tıklayınca girmiyor bu bende çok oluyor , bence eskisi biraz daha iyiydi
yeni yazılıma geçtiğimden beridir, hem google chrome hem firefox kullandım hiç hata ile karşılaşmadım. tamam dur hele admin ne diyecek @papakudioflu@EroL@Ozan@Reşwan
yeni yazılıma geçtiğimden beridir, hem google chrome hem firefox kullandım hiç hata ile karşılaşmadım. tamam dur hele admin ne diyecek @papakudioflu@EroL@Ozan@Reşwan
google bu ara herkeste ssl hatası veriyor çerezleri kaç kere temizledim sonuç yine aynı aynı şekilde başka sorun yaşayanlarda mevcut , telefonda o sorun yok ama bilgisayardayken var , internet cafede , diğer pc de filan denedim ayriyetten bi ara konu açmıştım ssl hatası alan varmı diyen bir sürü kişi çıkmıştı
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
demekki bir bende çıkmıyormuş bilgisayarımı seviyorum
bazen google ssl hatası veriyor buda genelde çok olabiliyor , şimdi sitenin google özel araması var ancak google ssl hatası verince oda veriyor ve linke tıklayınca girmiyor bu bende çok oluyor , bence eskisi biraz daha iyiydi