şu frekansları nasıl değiştirebiliyoruz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
şu frekansları nasıl değiştirebiliyoruz ?
arkadaşlar trt1 hd ve star tv frekanslarını nasıl ayarlayacağım bilmiyorum detaylı anlatan birisi varmı :hmmm menüye girip te ne yapacagız nereye gireceğiz nasıl gireceğiz numaraları

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Receiver Ne Marka Normalde Menüye Girersin Arama Ayarları var Ordan Manuel Aramaya Girip tp ekle bölümü var oraya star tv yada hangi kanalı ekliceksen onun Frekans Değerlerini girersin Arama Yaparsın.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Receiver Ne Marka Normalde Menüye Girersin Arama Ayarları var Ordan Manuel Aramaya Girip tp ekle bölümü var oraya star tv yada hangi kanalı ekliceksen onun Frekans Değerlerini girersin Arama Yaparsın.

digimaster hd 5000 pvr plus abi ama başaramadım bi frekans giriyorum d shopping çıkıyor

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tp ekle Bölümüne 11844 v 2222 Yap Şebeke arama Şeçeneği ( network search ) Onu aç arama Yap Ekli olmayan Kanalları bulup ekler

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
11054 frekans 30000 symbol h olmalı galıba yanlış hatırlamıyorsam menu kurulum kanal arama

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tp ekle Bölümüne 11844 v 2222 Yap Şebeke arama Şeçeneği ( network search ) Onu aç arama Yap Ekli olmayan Kanalları bulup ekler

ya abi tp zaten mevcut yazıyor menü diyorum tp arama tp ekleme frekans 11844 sembol oranı 2222 yapıyorum polarite h kanal zaten mevcut çıkıyor program bulunamadı diyor :hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şebeke Arama Kapalı O zaman Kardeşim Onu Açman Lazım cihazı pek bilmiyorum

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

abi cihaz bu usbden kanal tablosu güncelleme var ama kanal tablosunu bulamadım bunun için star tv nin gelmesi şart şampıyonlar ligi başlıyo :ağlarım:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Menüde Kör Tarama Özelliği Yokmu Cihazda

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözülmüştür :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt