Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu frekansları nasıl değiştirebiliyoruz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
şu frekansları nasıl değiştirebiliyoruz ?
arkadaşlar trt1 hd ve star tv frekanslarını nasıl ayarlayacağım bilmiyorum detaylı anlatan birisi varmı menüye girip te ne yapacagız nereye gireceğiz nasıl gireceğiz numaraları
tragedie
Emekli Yönetici
Receiver Ne Marka Normalde Menüye Girersin Arama Ayarları var Ordan Manuel Aramaya Girip tp ekle bölümü var oraya star tv yada hangi kanalı ekliceksen onun Frekans Değerlerini girersin Arama Yaparsın.
Receiver Ne Marka Normalde Menüye Girersin Arama Ayarları var Ordan Manuel Aramaya Girip tp ekle bölümü var oraya star tv yada hangi kanalı ekliceksen onun Frekans Değerlerini girersin Arama Yaparsın.
ya abi tp zaten mevcut yazıyor menü diyorum tp arama tp ekleme frekans 11844 sembol oranı 2222 yapıyorum polarite h kanal zaten mevcut çıkıyor program bulunamadı diyor
tragedie
Emekli Yönetici
Şebeke Arama Kapalı O zaman Kardeşim Onu Açman Lazım cihazı pek bilmiyorum
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
abi cihaz bu usbden kanal tablosu güncelleme var ama kanal tablosunu bulamadım bunun için star tv nin gelmesi şart şampıyonlar ligi başlıyo