Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
yav arkadaşlar kendime 4 5 sayfa soru çıkarttım ehliyet soruları çıkmış sorular hepsini çözdüm en çok 8 en az 5 yanlışım var sınava giriyorum tam tersi oluyor nasıl oluyor bu iş demin çözdüm motor testi 40 soruda 33 netim var ama kaldımneden oluyor acaba sitresten falanmı
Bendeki olau sendekinin tam tersi. Evde çözdüğom testlerin yarısı yanlış çıkardı bu sene sbs'ye girdim 2 yanlış yaptımbence sınava doğru özgüvenini sars. Bilmllyorum diye telaşlan. Ama en iyi çözüm çok dua etmek - ettirmek.
oda güzelçıkmış soruların hemen hemen aynısını soruyorlar zaten arada orjinal 1-2 tane çıkıyor ama yapman gereken bu sürücü kitapları var ya onlara otur çalış, zaten aklında kalanlarla geçersin sınavı.
Çıkan sorularla yapamıyorsan sürücü kitaplarından al. Oradaki soruları soruyorlar zaten.
Hahahhahhaha acemiiiiiiiiibu seferde alamassak stajyer ehliyetmi ne geliyomuş ozaman hepten yanarız
Adam 20 dakikalık konuyu hortlattı -.-
direksiyonda sorun yok tek sorun şu sınavlar
Hahahhahhaha acemiiiiiiiiiBen 18 olduğum sene tek seferde kazandım Test sınavı en kolayı zaten direksiyonu yapabiliyor musun
Ehliyete bende gireceğim inş...
15 aralık sınav.
1 eylül ve ekimdeki sınavlar dolmuşadamın yanında dedim artık.
Sebep : Yeni yasa gelmeden herkes almak istediği içinmiş
Bu halinle direksiyon bilsen nolur trafik canavarıdireksiyonda sorun yok tek sorun şu sınavlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?