Su döküldü

Sponsorlu Bağlantılar

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Su döküldü
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere actiysam kb . Aceleyle açtım. Bilgisayarı kullanırken elimden öksüz doyuran kaydı az bişey laptopuma (Asus N50Vn) şu döküldü . İlk abovv dedim bi 3 sn sonra sarji çekip bilgisayarı kapattım soanra bezle silip saç kurutma makinasının en soğuk ayarında 5 dk kadar kuruttum şimdi ne yapmalıyım acil söylerseniz iş işten. Geçmeden sevinirim Teşekkürler
Bilgisayarı açtım rasgele basıyor tuşlara klavye

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere actiysam kb . Aceleyle açtım. Bilgisayarı kullanırken elimden öksüz doyuran kaydı az bişey laptopuma (Asus N50Vn) şu döküldü . İlk abovv dedim bi 3 sn sonra sarji çekip bilgisayarı kapattım soanra bezle silip saç kurutma makinasının en soğuk ayarında 5 dk kadar kuruttum şimdi ne yapmalıyım acil söylerseniz iş işten. Geçmeden sevinirim Teşekkürler
Bilgisayarı açtım rasgele basıyor tuşlara klavye
Pili çıkarıp beklemelisin içerideki su ve nemin kurumasını.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
saç kurutma makinesinin ne kadar zararlı olduğunu hala duymadınız mı. Ayarını soğuk yapsan zaten suyu kurutmaz. Daha kötü, suyu iyice derine iter. Süpürgeyle çekseydiniz daha iyi olurdu. Ama sıkıntı olmadıysa, Laptobun tüm gün kaynaklarından çekili olduğundan eminseniz, bi kova dolusu mu artık ne diyim, pirincin içine koyun. Olmadı pirinci üzerine dökün ve en aşağı bir gün bekleyin. En güvenilir yol bu yani, geçmiş olsun

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşık yarım saat önce açtım sadece 5-6 tuş çalışmıyordu yani r tuşuna basınca r4 falan oluyordu sonra mavi ekran hatası geldi kapandı şimdi aç deyince ekran gelmiyor Suyla ekranın hiç teması olmadı sadece klavyenin sağdaki numlock rakamlara geldi bi klavye almaya razıyım ama başka sorun olmaz ınş . Teşekkürler

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yaklaşık yarım saat önce açtım sadece 5-6 tuş çalışmıyordu yani r tuşuna basınca r4 falan oluyordu sonra mavi ekran hatası geldi kapandı şimdi aç deyince ekran gelmiyor Suyla ekranın hiç teması olmadı sadece klavyenin sağdaki numlock rakamlara geldi bi klavye almaya razıyım ama başka sorun olmaz ınş . Teşekkürler
Ekranin mozulmasi icin ekran kartina su gitmesi yeterlidir. Aceleci kardes....

okanbiz

okanbiz

Üye
son durum nedir açıldı mı ?

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Son durum aynı açılıyor mavi ekran geliyor kapatıyorum tekrar aç diyince ekran gelmiyor 1 saat sonra falan tekrar basınca açılıyor sonrası yine aynı

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Son durum aynı açılıyor mavi ekran geliyor kapatıyorum tekrar aç diyince ekran gelmiyor 1 saat sonra falan tekrar basınca açılıyor sonrası yine aynı
kardeş düzeldi mi problem ?

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
saol 70 Tllik masraf oodu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bende de aynı modelden var. Seninki bize de yol gösterici oldu. Yeni klavye orjinal ledli ise yine ucuza mal etmişsin

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olduğunu sanmıyorum. Çalışıyor en azundan