Şu bataryalar hakkında bi yardım ediverin çıldırıcam artık

Sponsorlu Bağlantılar

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Şu bataryalar hakkında bi yardım ediverin çıldırıcam artık
Günlerdir uğraşıyorum bir türlü elle tutulur bir aşama kaydedemedim.. 5800 XM'm var ve batarya almayı düşünüyorum fakat orijinal bataryayı nereden bulabileceğimi bilemiyorum. İzmir'deki Nokia Shop'lardan alsam sıkıntı olur mu? Shop'tan alınca orijinal olduğunu anlamak için ne yapmam gerekiyor? Nokia Care diye bi zımbırtı varmış o ne işe yarıyor? Yoksa bu kadar şeyle kafa ağrıtmayıp 50 TL'ye çakma çin malı ile kazıklanmak ihtimaline karşı iki tane 20 TL'lik TTECH veya fason batarya alıp onları mı kullanmalıyım? Allah aşkına yardım edin çıldırıcam artık

Anil-D

Anil-D

Üye
bayiden alırsan çakma olmaz bence

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
İnternette bazı Yerler sahte

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten almayı düşünmüyorum ama hala kararsızım

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu yardım edecek bir bilirkişi?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hepsiburadadan alabilirsin ben aldım memnunum orjinale yakın

MaxipmaN

Üye
Orijinale yakın derken??

performansı orjinale yakındır ben iki sene önce n73e 50tlye mediamarkttan aldım önceden bıraksam 5gün giderdi yeni bataryada 3günü geçmedi nokia shop en mantıklısı

blackaid

blackaid

Üye
orjinal bataryayı turkcell yada avea bayilerinden alabilirsin ben öyle yapmıştım sorun çıkmadı hatta yeni batarya eski bataryaya göre daha fazla gitti ayrıca yetkili servislerdede orjinal batarya oluyor.

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Shop'ta yamuk yaparlar mı sizce? Yani kendim Manisalıyım en yakın shop İzmir'de, siparişle getirttireceğim o yüzden inceleme fırsatım yok. Bir Nokia Shop'tan bir tanıdıkla getirtsem Nokia Shop'ta çakma batarya satılır mı ? Satılmaz değil mi herhalde ?

Üst Alt