şu android cihazlardaki geri çıkma zorunluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
şu android cihazlardaki geri çıkma zorunluluğu
arkadaşlar şu programlardan geri çıka çıka bir hal aldım hele tarayıcılar tam bir sıkıntı tüm gezdiğim sayfaları geri alıyor..başka çaresi yok mu bu saçmalığın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
advanced task killer kullan

dadaraz

dadaraz

Üye
arkadaşlar şu programlardan geri çıka çıka bir hal aldım hele tarayıcılar tam bir sıkıntı tüm gezdiğim sayfaları geri alıyor..başka çaresi yok mu bu saçmalığın

Opera dene tarayıcı olarak...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
cogu program iki hamle ile cıkıyor zaten
secenek + exit = 2 hamle

illaki exit tusu ile cıkacaksan exit secenegi olan proları kullan

opera ve dolphin de exit tusu var

FeC!

FeC!

Üye
Basılı tut. Cık a tıkla... Dolphin de oyle

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
KayraBey

KayraBey

Üye
Opera...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
wifi olmasa dolphin yavaş dolphin mini biraz hızlı ama opera miniye yetismez ancak dolphin mini flaş destekli

femtv

Üye
bence opera

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Selam bende aynı sorundan muzdaribim.Sadece web browser değil neredeyse hiç bir programda çıkış tuşu yok gibi sanki.Bunun simbiam daki gibi direk çık tuşu olma ihtimali yokmu.Simbian dan sonra bu duruma Hiç alışamadım.

PriZm

PriZm

Üye
Selam bende aynı sorundan muzdaribim.Sadece web browser değil neredeyse hiç bir programda çıkış tuşu yok gibi sanki.Bunun simbiam daki gibi direk çık tuşu olma ihtimali yokmu.Simbian dan sonra bu duruma Hiç alışamadım.

Custom romlar ile geri tuşuna 1 sn basılı tutarak tamamen kapatmak mümkün.

tamcoskun

tamcoskun

Üye

Custom romlar ile geri tuşuna 1 sn basılı tutarak tamamen kapatmak mümkün.

Teşekkür ederim de. benim cihaz NOTE 2, geri tuşuna 1 saniye basılı tutunca bende sol tarafta açılıp kapanabilen bir menü bar çıkıyor, diğer androitlerde bu yok sanırım, zaten bu bar a yeni uygulama da ilave edemedim sadece kendi ilaveli olan uygulamaları kaldırıp sonra aynılarını bu bara koyabiliyoruz.CUSTOM ROM yüklemek yerine Symbian larda olduğu gibi bir mod vs. yükleyerek bütün programlara ÇIKIŞ tuşu ilave edilemiyor mu acaba?

PriZm

PriZm

Üye
Teşekkür ederim de. benim cihaz NOTE 2, geri tuşuna 1 saniye basılı tutunca bende sol tarafta açılıp kapanabilen bir menü bar çıkıyor, diğer androitlerde bu yok sanırım, zaten bu bar a yeni uygulama da ilave edemedim sadece kendi ilaveli olan uygulamaları kaldırıp sonra aynılarını bu bara koyabiliyoruz.CUSTOM ROM yüklemek yerine Symbian larda olduğu gibi bir mod vs. yükleyerek bütün programlara ÇIKIŞ tuşu ilave edilemiyor mu acaba?
O zaman size şunu öneriyorum;

Uygulamadan çıkmak için menü tuşuna basın arka plana atın ardından menü tuşuna basılı tutarak recent menüsünden uygulamayı sağa yada sola sürükleyerek tamamen kapatın.sürekli geri gitmek yerine 3 adımda yapmak daha iyi :) bu mantık uygulamayı tamamen kapatır :) böylece custom rom yada başka bir moda ihtiyacınız olmaz :)

tamcoskun

tamcoskun

Üye
teşekkürler

mertekin34

mertekin34

Üye
Home tuşuna basılıp tutup görev yönetisinden çıkış yapın

aleranol

aleranol

Üye
Şu sol bar çok gıcık aradahi basili kaliyor açılıyor felan. Ve tarayicidan çıkmak tam bir komedi biktim ya.

furkey

Üye

O zaman size şunu öneriyorum;

Uygulamadan çıkmak için menü tuşuna basın arka plana atın ardından menü tuşuna basılı tutarak recent menüsünden uygulamayı sağa yada sola sürükleyerek tamamen kapatın.sürekli geri gitmek yerine 3 adımda yapmak daha iyi :) bu mantık uygulamayı tamamen kapatır :) böylece custom rom yada başka bir moda ihtiyacınız olmaz :)

Bildiğim kadarıyla recent menüsünden o şekilde kaldırmak uygulamayı kapatmiyor sadece recent bölümünden kaldırıyor. Yanlış biliyor da olabilirim :))

PriZm

PriZm

Üye
Bildiğim kadarıyla recent menüsünden o şekilde kaldırmak uygulamayı kapatmiyor sadece recent bölümünden kaldırıyor. Yanlış biliyor da olabilirim :))

Eğer uygulamayı geri tusuna basarak ciktiktan sonra recent ten silerseniz kapanmaz.ama home tusuna basarak ayni islemi yaparsaniz kapanir.bunu Ayarlar->Uygulamalar->Çalışan uygulamalar->önbellek bölümüne bakarak deneyebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt