Anıl Umut Emekli Yönetici 2011 Accent Blue 1.4 Prime beygir meygir tork hikaye..Gitmiyor işte.1.6 motordan aşağısı haram..
Enes Üye Anıl Umut' Alıntı: 2011 Accent Blue 1.4 Prime beygir meygir tork hikaye..Gitmiyor işte.1.6 motordan aşağısı haram.. Genişletmek için tıkla ... 1.4 leon 8 saniye 0-100 ü var ama gitmiyor ? sport modda adamı koltuğa yapıştırıyo 250 nm torkla. Ayrıca asıl beygir meygir torkla bu iş oluyo. Ayrıca Accent Blue'nun aktarması problemli motor hakkını vermiyor.
Anıl Umut' Alıntı: 2011 Accent Blue 1.4 Prime beygir meygir tork hikaye..Gitmiyor işte.1.6 motordan aşağısı haram.. Genişletmek için tıkla ... 1.4 leon 8 saniye 0-100 ü var ama gitmiyor ? sport modda adamı koltuğa yapıştırıyo 250 nm torkla. Ayrıca asıl beygir meygir torkla bu iş oluyo. Ayrıca Accent Blue'nun aktarması problemli motor hakkını vermiyor.
esmeran3 Üye WanWan' Alıntı: LAMBORGHİNİ aventador 2014 Genişletmek için tıkla ... Adam oyunda kullandığınız arabayı sormuyor gençler
WanWan' Alıntı: LAMBORGHİNİ aventador 2014 Genişletmek için tıkla ... Adam oyunda kullandığınız arabayı sormuyor gençler
WanWan Üye esmeran3' Alıntı: Adam oyunda kullandığınız arabayı sormuyor gençler Genişletmek için tıkla ... abi yaş 16 araba ne veren var nede alma hakkımız dedim bende hayalimi söyliyim ama 18 i geçince mitsubishi evo 9 alıcam inşaallah
esmeran3' Alıntı: Adam oyunda kullandığınız arabayı sormuyor gençler Genişletmek için tıkla ... abi yaş 16 araba ne veren var nede alma hakkımız dedim bende hayalimi söyliyim ama 18 i geçince mitsubishi evo 9 alıcam inşaallah
esmeran3 Üye Kardeşim bende şu an 18 yaşındayım .d su an Fiat Doblo premio 2011 kullanıyorum .d inşallah alırsın kardeşim
Kardeşim bende şu an 18 yaşındayım .d su an Fiat Doblo premio 2011 kullanıyorum .d inşallah alırsın kardeşim
Never Back Down Üye bendede ehliyet yok ama allaha emanet kullanıyoruz opeli polis görünce çek sağa uyu
esmeran3 Üye Şu an yatıyorum .d kardeşim araba kullanırken telefona bile bakmıyorum önemli bişey yoksa .d bluetooth kulaklık da kullanıyorum .d
Şu an yatıyorum .d kardeşim araba kullanırken telefona bile bakmıyorum önemli bişey yoksa .d bluetooth kulaklık da kullanıyorum .d