By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: para var huzur var işte naparsın bizde de yok Genişletmek için tıkla ... Ah ah paranın gözü kör olsun ----------Eklendi @ 22:03:10 ---------- Yazıldı @ 22:01:40 ---------- maxirabit' Alıntı: Telefona çarptım,neyse ki halıya düştü Genişletmek için tıkla ... Ula balkona malkona çıkıp çekirdek çitlende kabuğu atıyom diye telefonu atan sonra yan ağla dön ağla
pelın_' Alıntı: para var huzur var işte naparsın bizde de yok Genişletmek için tıkla ... Ah ah paranın gözü kör olsun ----------Eklendi @ 22:03:10 ---------- Yazıldı @ 22:01:40 ---------- maxirabit' Alıntı: Telefona çarptım,neyse ki halıya düştü Genişletmek için tıkla ... Ula balkona malkona çıkıp çekirdek çitlende kabuğu atıyom diye telefonu atan sonra yan ağla dön ağla
maxirabit Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Ula balkona malkona çıkıp çekirdek çitlende kabuğu atıyom diye telefonu atan sonra yan ağla dön ağla Genişletmek için tıkla ... İşlemcisi kaç çekirdekli
By_GaBLiN' Alıntı: Ula balkona malkona çıkıp çekirdek çitlende kabuğu atıyom diye telefonu atan sonra yan ağla dön ağla Genişletmek için tıkla ... İşlemcisi kaç çekirdekli
By_GaBLiN Üye maxirabit' Alıntı: İşlemcisi kaç çekirdekli Genişletmek için tıkla ... Düşünüyorum bulamadım
maxirabit Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Düşünüyorum bulamadım Genişletmek için tıkla ... Diyer çekirdeklerle birleşip çok çekirdekli olmuştur Ne yapıyorsun sorusuna gelince;Telefonu karıştırıyorum
By_GaBLiN' Alıntı: Düşünüyorum bulamadım Genişletmek için tıkla ... Diyer çekirdeklerle birleşip çok çekirdekli olmuştur Ne yapıyorsun sorusuna gelince;Telefonu karıştırıyorum
minoo Üye üzgünüm sevgilim anlaşamadık siyah beyaz aşkı paylaşamadık işte böyle birşey beşiktaşlılık deplasmanda dersin soran olursa Dinlemekteyim
üzgünüm sevgilim anlaşamadık siyah beyaz aşkı paylaşamadık işte böyle birşey beşiktaşlılık deplasmanda dersin soran olursa Dinlemekteyim
__piranha__ Üye pelın_' Alıntı: Nokia c6-01,c3-00 inş hepsi kırılırr Genişletmek için tıkla ... c6-01 neden kırılıyo ya
pelın_' Alıntı: Nokia c6-01,c3-00 inş hepsi kırılırr Genişletmek için tıkla ... c6-01 neden kırılıyo ya