profesyonelpollyanna Üye Dün onun telefonun kırılmasına sebep oldum bugünde kendi telefonumu düşürüp bozdum. Napıyoom ben böyle uğursuzmuyum neyim
Dün onun telefonun kırılmasına sebep oldum bugünde kendi telefonumu düşürüp bozdum. Napıyoom ben böyle uğursuzmuyum neyim
maxirabit Üye Konu Sahibi profesyonelpollyanna' Alıntı: Dün onun telefonun kırılmasına sebep oldum bugünde kendi telefonumu düşürüp bozdum. Napıyoom ben böyle uğursuzmuyum neyim Genişletmek için tıkla ... Telefon degil,sana birsey olmasin
profesyonelpollyanna' Alıntı: Dün onun telefonun kırılmasına sebep oldum bugünde kendi telefonumu düşürüp bozdum. Napıyoom ben böyle uğursuzmuyum neyim Genişletmek için tıkla ... Telefon degil,sana birsey olmasin
greenmile Üye muhammed4949' Alıntı: camiye gitcem camiyi hazırlıcam ezan okuyacam falan düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sen din adamısın uflama kardeşim
muhammed4949' Alıntı: camiye gitcem camiyi hazırlıcam ezan okuyacam falan düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sen din adamısın uflama kardeşim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Sen din adamısın uflama kardeşim Genişletmek için tıkla ... uflamadım ki seviyorum mesleğimi zaten
greenmile' Alıntı: Sen din adamısın uflama kardeşim Genişletmek için tıkla ... uflamadım ki seviyorum mesleğimi zaten
profesyonelpollyanna Üye maxirabit' Alıntı: Telefon degil,sana birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... sus sus içime oturdu zaten
maxirabit' Alıntı: Telefon degil,sana birsey olmasin Genişletmek için tıkla ... sus sus içime oturdu zaten
maxirabit Üye Konu Sahibi profesyonelpollyanna' Alıntı: sus sus içime oturdu zaten Genişletmek için tıkla ... Bildigin kizdi ya
profesyonelpollyanna' Alıntı: sus sus içime oturdu zaten Genişletmek için tıkla ... Bildigin kizdi ya
profesyonelpollyanna Üye maxirabit' Alıntı: Bildigin kizdi ya Genişletmek için tıkla ... kızmadım üzüldüm hatta ben bida bi üzülüp geliyim
maxirabit' Alıntı: Bildigin kizdi ya Genişletmek için tıkla ... kızmadım üzüldüm hatta ben bida bi üzülüp geliyim