greenmile Üye Murti ile karşılıklı bakışıyozParliament 7 liraya düşerse camel stoğundan sonra birde bunu stoklarım net
Murti ile karşılıklı bakışıyozParliament 7 liraya düşerse camel stoğundan sonra birde bunu stoklarım net
doctorrr Üye Parliament 7 lira olmuş bizim arkadaşlar winstondan vazgeçmem diyor. Elit olamıyorlar. Çümkü çok varoşlar. Ben içmiyom artık bıraktım, bırakmak da denmez vazgeçtim. 6-7 kadar içtim. Tütün balyası gibi dolaşıyoduk. Şimdi mis
Parliament 7 lira olmuş bizim arkadaşlar winstondan vazgeçmem diyor. Elit olamıyorlar. Çümkü çok varoşlar. Ben içmiyom artık bıraktım, bırakmak da denmez vazgeçtim. 6-7 kadar içtim. Tütün balyası gibi dolaşıyoduk. Şimdi mis
minoo Üye Parliament 7 liraysa çok pis eziklerim onları fakir muamelesi yaparım. Parliament mi içiyon ıyy fakir ben muratti içiyom oluuuum
Parliament 7 liraysa çok pis eziklerim onları fakir muamelesi yaparım. Parliament mi içiyon ıyy fakir ben muratti içiyom oluuuum
Oğuzhan Üye minoo' Alıntı: Parliament 7 liraysa çok pis eziklerim onları fakir muamelesi yaparım. Parliament mi içiyon ıyy fakir ben muratti içiyom oluuuum Genişletmek için tıkla ... Uzun Parliament kamyoncu sigarasi denir hep ya neyse.
minoo' Alıntı: Parliament 7 liraysa çok pis eziklerim onları fakir muamelesi yaparım. Parliament mi içiyon ıyy fakir ben muratti içiyom oluuuum Genişletmek için tıkla ... Uzun Parliament kamyoncu sigarasi denir hep ya neyse.
greenmile Üye Oğuzhan' Alıntı: Uzun Parliament kamyoncu sigarasi denir hep ya neyse. Genişletmek için tıkla ... Kamyoncu değil otobüs şöförü sigarası Ama ben camele devam edicen düştü diye 4 karton aldım peder araklamadan bitirmek lazım
Oğuzhan' Alıntı: Uzun Parliament kamyoncu sigarasi denir hep ya neyse. Genişletmek için tıkla ... Kamyoncu değil otobüs şöförü sigarası Ama ben camele devam edicen düştü diye 4 karton aldım peder araklamadan bitirmek lazım