___kaptan___ Üye Oğuzhan' Alıntı: Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması... Genişletmek için tıkla ... Nasip kısmet dedik bu sene de giriyorum sınav inşallah bişeyler olacak maxirabit' Alıntı: Olsun birsey olmaz ki Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan' Alıntı: Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması... Genişletmek için tıkla ... Nasip kısmet dedik bu sene de giriyorum sınav inşallah bişeyler olacak maxirabit' Alıntı: Olsun birsey olmaz ki Genişletmek için tıkla ...
maxirabit Üye Konu Sahibi ___kaptan___' Alıntı: Nasip kısmet dedik bu sene de giriyorum sınav inşallah bişeyler olacak Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___' Alıntı: Nasip kısmet dedik bu sene de giriyorum sınav inşallah bişeyler olacak Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: yer misin? Genişletmek için tıkla ... Sana afiyet olsun :
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Ben tost yimeya gidiyom Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman bunları paket yapıyorum.Akşama yersin.
Siycey' Alıntı: Ben tost yimeya gidiyom Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman bunları paket yapıyorum.Akşama yersin.
Aytaç-01 Üye Okula gidiyorum yoklama almıyor, ders işlemiyor, bazen asistanı geliyor ben de yerim böyle dersin ıstırabını dedim yatıyorum evde Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Okula gidiyorum yoklama almıyor, ders işlemiyor, bazen asistanı geliyor ben de yerim böyle dersin ıstırabını dedim yatıyorum evde Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.