minoo Üye Oğuzhan' Alıntı: Sinava gidecegim. Genişletmek için tıkla ... Başarılar. Uyumadım hâlâ, muhtemelen gün içinde uykusuzluktan öleceğim. Bir de temizlik var oy dağlar.
Oğuzhan' Alıntı: Sinava gidecegim. Genişletmek için tıkla ... Başarılar. Uyumadım hâlâ, muhtemelen gün içinde uykusuzluktan öleceğim. Bir de temizlik var oy dağlar.
Oğuzhan Üye minoo' Alıntı: Başarılar. Uyumadım hâlâ, muhtemelen gün içinde uykusuzluktan öleceğim. Bir de temizlik var oy dağlar. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ablacigim.
minoo' Alıntı: Başarılar. Uyumadım hâlâ, muhtemelen gün içinde uykusuzluktan öleceğim. Bir de temizlik var oy dağlar. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ablacigim.
minoo Üye Hâlâ uyumadım, annemler uyandı. Uyuyorum sanıyorlar. Dedikodumu yaptılar ooo hepsini duydum kikir kikir gülüyorum sinsice odamda
Hâlâ uyumadım, annemler uyandı. Uyuyorum sanıyorlar. Dedikodumu yaptılar ooo hepsini duydum kikir kikir gülüyorum sinsice odamda
___kaptan___ Üye Adera oynuyorum Tr_SERGEN' Alıntı: Lanet Lys bıktım şairlerden banane elalem hangi şiiri yazmış Genişletmek için tıkla ... kendimi servet-i finun döneminde gibi hissediyorum
Adera oynuyorum Tr_SERGEN' Alıntı: Lanet Lys bıktım şairlerden banane elalem hangi şiiri yazmış Genişletmek için tıkla ... kendimi servet-i finun döneminde gibi hissediyorum
Tr_SERGEN Üye ___kaptan___' Alıntı: Adera oynuyorum kendimi servet-i finun döneminde gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Divan edeb. Soru çözüyom şimdide bıktım : / Sende mi hazırlanıyon
___kaptan___' Alıntı: Adera oynuyorum kendimi servet-i finun döneminde gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Divan edeb. Soru çözüyom şimdide bıktım : / Sende mi hazırlanıyon
Oğuzhan Üye Tr_SERGEN' Alıntı: Divan edeb. Soru çözüyom şimdide bıktım : / Sende mi hazırlanıyon Genişletmek için tıkla ... Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması...
Tr_SERGEN' Alıntı: Divan edeb. Soru çözüyom şimdide bıktım : / Sende mi hazırlanıyon Genişletmek için tıkla ... Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması...
maxirabit Üye Konu Sahibi profesyonelpollyanna' Alıntı: yakaladım bileee Genişletmek için tıkla ... Olsun birsey olmaz ki
Tr_SERGEN Üye Oğuzhan' Alıntı: Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması... Genişletmek için tıkla ... Ben katip değilim bi yorumla adamı tanıyayım
Oğuzhan' Alıntı: Adam askerliğini yaptı geldi. Ne hazırlanması... Genişletmek için tıkla ... Ben katip değilim bi yorumla adamı tanıyayım