___kaptan___ Üye Atlatırım sandım, ''Bu da geçer '' dedim kendi kendime. Geçmedi. Geçmek nedir bilmedi! Allah beni kahretti! İçimde söndüm. İçime sövdüm! Sildim bizi gözyaşı benzerimle! Düşürdüm kendimi gözümden. Boşa gittim ne acı..! Ne de güzel söylemiş değerli idolüm Kahraman TAZEOĞLU
Atlatırım sandım, ''Bu da geçer '' dedim kendi kendime. Geçmedi. Geçmek nedir bilmedi! Allah beni kahretti! İçimde söndüm. İçime sövdüm! Sildim bizi gözyaşı benzerimle! Düşürdüm kendimi gözümden. Boşa gittim ne acı..! Ne de güzel söylemiş değerli idolüm Kahraman TAZEOĞLU
maxirabit Üye Konu Sahibi Diş agrım sonun da bitti Bakalı bu agri ne zaman yeniden beni ziyaret edicek cunku cok fazla aradan zaman gecmeden yeniden kendini hatirlatiyor Oğuzhan' Alıntı: Organik kimya... Genişletmek için tıkla ... Oğuz karşim eğer o dersten bir öğretmene sahipseniz,öğretmeninizin de kesin fosil olmasi lazim
Diş agrım sonun da bitti Bakalı bu agri ne zaman yeniden beni ziyaret edicek cunku cok fazla aradan zaman gecmeden yeniden kendini hatirlatiyor Oğuzhan' Alıntı: Organik kimya... Genişletmek için tıkla ... Oğuz karşim eğer o dersten bir öğretmene sahipseniz,öğretmeninizin de kesin fosil olmasi lazim
loss_pain Üye maxirabit' Alıntı: Cumartesi gunu de sinav mi yapilirmis Genişletmek için tıkla ... Bian kendi okulum gözümün önüne geldi, pazar bile yapıyorlar insafsızlık
maxirabit' Alıntı: Cumartesi gunu de sinav mi yapilirmis Genişletmek için tıkla ... Bian kendi okulum gözümün önüne geldi, pazar bile yapıyorlar insafsızlık
maxirabit Üye Konu Sahibi loss_pain' Alıntı: Bian kendi okulum gözümün önüne geldi, pazar bile yapıyorlar insafsızlık Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu demek tatil demek,hafta içinin ne mantigi kalıyor ki o zaman
loss_pain' Alıntı: Bian kendi okulum gözümün önüne geldi, pazar bile yapıyorlar insafsızlık Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu demek tatil demek,hafta içinin ne mantigi kalıyor ki o zaman
maxirabit Üye Konu Sahibi Kediye yem verdim ama bu bildigin balik kraker gibi birsey yoksa pazarlama taktigi diyip firmalar bizi kazikliyor mu
Kediye yem verdim ama bu bildigin balik kraker gibi birsey yoksa pazarlama taktigi diyip firmalar bizi kazikliyor mu
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap doctorrr' Alıntı: Çift kaşardan tost dhdan forum olmaz olm çok karışık la Genişletmek için tıkla ... Dh zaten karışık Orda üye olmadan takılcan
doctorrr' Alıntı: Çift kaşardan tost dhdan forum olmaz olm çok karışık la Genişletmek için tıkla ... Dh zaten karışık Orda üye olmadan takılcan