FeLonieS Üye .NeXuS.' Alıntı: bunun içinmi düşünüyorsun tabikide g2 , özelliklerini bırak tasarımı bile daha güzel telefonun. Genişletmek için tıkla ... Tasarım olarak S4 daha güzel geliyor bana. kfahaa' Alıntı: ikisini de al Genişletmek için tıkla ... Siz iki telefon arasında kalırsanız öyle yaparsınız bana bir tanesi yeterli.
.NeXuS.' Alıntı: bunun içinmi düşünüyorsun tabikide g2 , özelliklerini bırak tasarımı bile daha güzel telefonun. Genişletmek için tıkla ... Tasarım olarak S4 daha güzel geliyor bana. kfahaa' Alıntı: ikisini de al Genişletmek için tıkla ... Siz iki telefon arasında kalırsanız öyle yaparsınız bana bir tanesi yeterli.
NEXUS Üye FeLonieS' Alıntı: Tasarım olarak S4 daha güzel geliyor bana. Siz iki telefon arasında kalırsanız öyle yaparsınız bana bir tanesi yeterli. Genişletmek için tıkla ... Özellikleride önemli
FeLonieS' Alıntı: Tasarım olarak S4 daha güzel geliyor bana. Siz iki telefon arasında kalırsanız öyle yaparsınız bana bir tanesi yeterli. Genişletmek için tıkla ... Özellikleride önemli
FeLonieS Üye .NeXuS.' Alıntı: Özellikleride önemli Genişletmek için tıkla ... Evet özellikleri önemli tabikide ama ikisi arasında özellik farkı çok fazla mı yoksa göz ardı edilebilir mi acaba?
.NeXuS.' Alıntı: Özellikleride önemli Genişletmek için tıkla ... Evet özellikleri önemli tabikide ama ikisi arasında özellik farkı çok fazla mı yoksa göz ardı edilebilir mi acaba?
NEXUS Üye FeLonieS' Alıntı: Evet özellikleri önemli tabikide ama ikisi arasında özellik farkı çok fazla mı yoksa göz ardı edilebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çok fazla LG g2 s4 ten çok üstün bir cihaz
FeLonieS' Alıntı: Evet özellikleri önemli tabikide ama ikisi arasında özellik farkı çok fazla mı yoksa göz ardı edilebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çok fazla LG g2 s4 ten çok üstün bir cihaz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: yarın okul var Genişletmek için tıkla ... Evet yarın okul var.
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Evet yarın okul var. Genişletmek için tıkla ... ve yarın 2 tane sınav var ama basit sınavlar
Siycey' Alıntı: Evet yarın okul var. Genişletmek için tıkla ... ve yarın 2 tane sınav var ama basit sınavlar
FeLonieS Üye Yarın 7'ye 10 varken kalkmam lazım yatıp uyumam gerekirken forumda fellik fellik dolaşıyorum kendimi pcden koparamıyorum. Kafayı yiycem.
Yarın 7'ye 10 varken kalkmam lazım yatıp uyumam gerekirken forumda fellik fellik dolaşıyorum kendimi pcden koparamıyorum. Kafayı yiycem.
NEXUS Üye kfahaa' Alıntı: ve yarın 2 tane sınav var ama basit sınavlar Genişletmek için tıkla ... Başarılar
kfahaa Üye FeLonieS' Alıntı: Yarın 7'ye 10 varken kalkmam lazım yatıp uyumam gerekirken forumda fellik fellik dolaşıyorum kendimi pcden koparamıyorum. Kafayı yiycem. Genişletmek için tıkla ... istersen admine söyleyelim sana sınırsız ban atsın .NeXuS.' Alıntı: Başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
FeLonieS' Alıntı: Yarın 7'ye 10 varken kalkmam lazım yatıp uyumam gerekirken forumda fellik fellik dolaşıyorum kendimi pcden koparamıyorum. Kafayı yiycem. Genişletmek için tıkla ... istersen admine söyleyelim sana sınırsız ban atsın .NeXuS.' Alıntı: Başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
FeLonieS Üye kfahaa' Alıntı: istersen admine söyleyelim sana sınırsız ban atsın teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tamda şimdi yatıyordum ya.
kfahaa' Alıntı: istersen admine söyleyelim sana sınırsız ban atsın teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tamda şimdi yatıyordum ya.
doctorrr Üye Bi maxicep moderatörünün ahı tutmuş kesin. Adam önce bize sonra cümle aleme rezil oldu. İki gündür katıla katıla gülüyorum kepazeliğe bak
Bi maxicep moderatörünün ahı tutmuş kesin. Adam önce bize sonra cümle aleme rezil oldu. İki gündür katıla katıla gülüyorum kepazeliğe bak
doctorrr Üye Olm bu liseler ne iğrenç yerler ya ne dedikodular dönüyor tiksindim yemin ediyorum. Lanet olsun alayınıza rezil insanlar
Olm bu liseler ne iğrenç yerler ya ne dedikodular dönüyor tiksindim yemin ediyorum. Lanet olsun alayınıza rezil insanlar
minoo Üye "Arkadaşlar bu konu sohbet konusu değil. Sohbet edecekseniz bir çok konu var bildiğiniz gibi. Tekrarında mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım." Bunu düşünüyordum.
"Arkadaşlar bu konu sohbet konusu değil. Sohbet edecekseniz bir çok konu var bildiğiniz gibi. Tekrarında mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım." Bunu düşünüyordum.