doctorrr Üye Ekürümü arıyorum açmıyorBu winston nası bi sigaradır dosya kağıdıyla mı sarıyolar lan bunu ahahaha
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap afatsumlug97' Alıntı: edebiyat sınavında yaptığım saçmalaların cevapları doğru muydu diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... kesin değildir diye düşünüyom
afatsumlug97' Alıntı: edebiyat sınavında yaptığım saçmalaların cevapları doğru muydu diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... kesin değildir diye düşünüyom
Senyor Keş Kapalı Hesap doktordan geldim. augmentin hap vermişler eşşek kadar yahu nası yutucaz bunu ?
0MG90 Üye Hala Tvd altyazısını bekliyorum bu ne ya. Şimdiye kadar ben çevirmiştim. Dizimag kapandığından beridir böyle, bekletiyorlar.
Hala Tvd altyazısını bekliyorum bu ne ya. Şimdiye kadar ben çevirmiştim. Dizimag kapandığından beridir böyle, bekletiyorlar.
doctorrr Üye LYS çalışmaya başladım ağır aksak gidiyorum ygs sonucundan sonra hakkaten şevkim kırıldı
Senyor Keş Kapalı Hesap Boşnak tatlısı yiyordum. midem bulandı bunlarda damak tadi diye bişey yok arkadaş.
Mert Üye İnsan şeker koydum der de ikinciye şeker koymayalım. Çay değil şerbet oldu. Sonraki bardağa artık
Senyor Keş Kapalı Hesap Oğuzhan' Alıntı: Çok güzelmiş lan bu. Alacağım bu Clipper'dan... Genişletmek için tıkla ... ne kadar bu? güzele benziyormus harbi
Oğuzhan' Alıntı: Çok güzelmiş lan bu. Alacağım bu Clipper'dan... Genişletmek için tıkla ... ne kadar bu? güzele benziyormus harbi