Anil-D Üye Oğuzhan' Alıntı: Arkadasla iddiaya girdik YGS uzerine. Kotu gecmis sinavi... Kesin kaybettim ya... Seinfeld fena degil sanki. 2. Sezonu da bir izleyeyim bakalim. Genişletmek için tıkla ... sinav nasil gectiki ?
Oğuzhan' Alıntı: Arkadasla iddiaya girdik YGS uzerine. Kotu gecmis sinavi... Kesin kaybettim ya... Seinfeld fena degil sanki. 2. Sezonu da bir izleyeyim bakalim. Genişletmek için tıkla ... sinav nasil gectiki ?
exp_l0it Üye matematik sınavı var kısmen çalıştım konuları: permütasyon, kombinasyon, binom, olasılık.
İhtiyar007 Üye afatsumlug97' Alıntı: hoşgeldin dede Genişletmek için tıkla ... Burası muhabbet konusu değil.
exp_l0it Üye İhtiyar007' Alıntı: Burası muhabbet konusu değil. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin demek de yasaksa ben yatıyorum arkadaş İhtiyar007' Alıntı: Burası muhabbet konusu değil. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin demek de yasaksa ben yatıyorum arkadaş
İhtiyar007' Alıntı: Burası muhabbet konusu değil. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin demek de yasaksa ben yatıyorum arkadaş İhtiyar007' Alıntı: Burası muhabbet konusu değil. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin demek de yasaksa ben yatıyorum arkadaş
Invoke Üye Hava çok sıcak, telefon 40 derece olmuş. Oyunda oynamadım halbuki. 23 saat/ 3 saat ekran süresi şarj %50
Hava çok sıcak, telefon 40 derece olmuş. Oyunda oynamadım halbuki. 23 saat/ 3 saat ekran süresi şarj %50
Oğuzhan Üye Dershaneden donerken otobus kaza yapti. Ne guzel uyuyacaktim la. Mecbur dolu otobuse binip insanlarla akraba oldum.
Dershaneden donerken otobus kaza yapti. Ne guzel uyuyacaktim la. Mecbur dolu otobuse binip insanlarla akraba oldum.