minoo Üye Esraa yapma bunu bize Kızım hadi Esra yiyo, sen bize niye söylüyon gece gece fenalara sokcan bizi burda Acıktm bee
Esraa yapma bunu bize Kızım hadi Esra yiyo, sen bize niye söylüyon gece gece fenalara sokcan bizi burda Acıktm bee
pelın_ Valla bende acıktım o bana söledı ben size ohh hepımız acıktık ben çıkolata yedım ama kavurmanın yerını tutmaz tabı
Valla bende acıktım o bana söledı ben size ohh hepımız acıktık ben çıkolata yedım ama kavurmanın yerını tutmaz tabı
minoo Üye Oha Pal Station dinlerken aklımdan Sia'nın şarkısını geçiriyordum Titanium. Daha söylerken o başladı Ama çok şey hatırlattı bu şarkı şimdi bana Sapanca
Oha Pal Station dinlerken aklımdan Sia'nın şarkısını geçiriyordum Titanium. Daha söylerken o başladı Ama çok şey hatırlattı bu şarkı şimdi bana Sapanca
pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: durduk yere kanamaz sondaj mı yaptın Genişletmek için tıkla ... üff inan sana gülmeyi çok isterdım ama gülemiyorum Pınar o öle hemen durmaz alıştım ben sorun olmuyo
- SerkeŞ -' Alıntı: durduk yere kanamaz sondaj mı yaptın Genişletmek için tıkla ... üff inan sana gülmeyi çok isterdım ama gülemiyorum Pınar o öle hemen durmaz alıştım ben sorun olmuyo