Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Geçmiş olsun Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Ekranda linke var hacı :/
Invoke Üye Sağol, yarın servise götüreceğim. Daha 2 hafta olmadı Önce bootloaderı kapatıp, stock Kernel Flashlıyım
Sağol, yarın servise götüreceğim. Daha 2 hafta olmadı Önce bootloaderı kapatıp, stock Kernel Flashlıyım
Invoke Üye Şarj uzun gidiyormuş diye franco Kernel Flashladım. Saat daha 10 %69 kaldı. Teşekkürler franco =P Zaten ekran lekeli
Şarj uzun gidiyormuş diye franco Kernel Flashladım. Saat daha 10 %69 kaldı. Teşekkürler franco =P Zaten ekran lekeli
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şarj uzun gidiyormuş diye franco Kernel Flashladım. Saat daha 10 %69 kaldı. Teşekkürler franco =P Zaten ekran lekeli Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Şarj uzun gidiyormuş diye franco Kernel Flashladım. Saat daha 10 %69 kaldı. Teşekkürler franco =P Zaten ekran lekeli Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye Sabah gördüğüm lekeyi kaybettim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Saatlerdir bakıyorum, bulamadım.
Sabah gördüğüm lekeyi kaybettim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Saatlerdir bakıyorum, bulamadım.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biri çay ısmarlasa da içsek diyorum... Genişletmek için tıkla ...
ozakin70 Üye Sınav yapıyorduk gözümden dolayı başım ağrımaya başladı bende yakındaki bi gözlemeciye girdim hap attım çay içiyorum
Sınav yapıyorduk gözümden dolayı başım ağrımaya başladı bende yakındaki bi gözlemeciye girdim hap attım çay içiyorum