Mert Üye Tartışmayı bilmeyip anlamsızca karşıdakine saldıranlara, cevap veremeyince de "he la he" ye bağlayanlara bayılıyorum.
Tartışmayı bilmeyip anlamsızca karşıdakine saldıranlara, cevap veremeyince de "he la he" ye bağlayanlara bayılıyorum.
Senyor Keş Kapalı Hesap 0MG90' Alıntı: Okuldan çıktım baya bi güzel gün geçirdim şimdiden Genişletmek için tıkla ... okul ne?
0MG90' Alıntı: Okuldan çıktım baya bi güzel gün geçirdim şimdiden Genişletmek için tıkla ... okul ne?
nokia_belle Üye Tahmin ettigim gibi cikti,urun elime bile ulasmadi gunlerdir. Bende gidip magzadan aldim,isin garibide sparis ettigim urun pahali cikti,magzadan aldim onun fiyati daha dusuktu,bosuna beklemis oldum
Tahmin ettigim gibi cikti,urun elime bile ulasmadi gunlerdir. Bende gidip magzadan aldim,isin garibide sparis ettigim urun pahali cikti,magzadan aldim onun fiyati daha dusuktu,bosuna beklemis oldum
Nextman Emekli Yönetici Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.