Enes Üye __xXx__' Alıntı: üniversite yıllarımı özledim vize final hazırlık telaslari vs Genişletmek için tıkla ... hiç telaş yok bende çok rahatım
__xXx__' Alıntı: üniversite yıllarımı özledim vize final hazırlık telaslari vs Genişletmek için tıkla ... hiç telaş yok bende çok rahatım
__xXx__ Üye TheFenomen' Alıntı: hiç telaş yok bende çok rahatım Genişletmek için tıkla ... iyiymiş zaten bende de devam ediyo gibi bişey
TheFenomen' Alıntı: hiç telaş yok bende çok rahatım Genişletmek için tıkla ... iyiymiş zaten bende de devam ediyo gibi bişey
OttomaN TigeR Üye .caner.' Alıntı: Dı valkink did Genişletmek için tıkla ... forbidden to (write) speak english
.caner. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: forbidden to (write) speak english Genişletmek için tıkla ... Yes yes ay vrayt end sipik englis ay veri güzel sipik englis
OttomaN TigeR' Alıntı: forbidden to (write) speak english Genişletmek için tıkla ... Yes yes ay vrayt end sipik englis ay veri güzel sipik englis
OttomaN TigeR Üye .caner.' Alıntı: Yes yes ay vrayt end sipik englis ay veri güzel sipik englis Genişletmek için tıkla ... Let's finish. Did you understand me!!! Herkesin kandilini kutluyorum.
.caner.' Alıntı: Yes yes ay vrayt end sipik englis ay veri güzel sipik englis Genişletmek için tıkla ... Let's finish. Did you understand me!!! Herkesin kandilini kutluyorum.
.caner. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Let's finish. Did you understand me!!! Herkesin kandilini kutluyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben pirkere cohhq kuzel enkliş yazarım. Orneh: Haw ar yu beybi ov ye Kandiliniz kutlu olsun.
OttomaN TigeR' Alıntı: Let's finish. Did you understand me!!! Herkesin kandilini kutluyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben pirkere cohhq kuzel enkliş yazarım. Orneh: Haw ar yu beybi ov ye Kandiliniz kutlu olsun.