__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: @__xXx__ @Emrgncy112 İnşallah dostlarım. Dün biraz kırgınlık vardı, bugün gribe çevirmiş. Neyse buna da şükür Allah beterinden korusun. Herkese şifalar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... aman abi dikkat edin bu havalar hastalık havaları diyo babam
OttomaN TigeR' Alıntı: @__xXx__ @Emrgncy112 İnşallah dostlarım. Dün biraz kırgınlık vardı, bugün gribe çevirmiş. Neyse buna da şükür Allah beterinden korusun. Herkese şifalar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... aman abi dikkat edin bu havalar hastalık havaları diyo babam
Invoke Üye Geçmiş olsun abi. @OttomaN TigeR Yeni grip salgını varmış, domuz gribinin bi değişiği dikkat edin ağalar. İsmail' Alıntı: tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida Genişletmek için tıkla ... la öyle bi yazmışsın ki bu yıl da kaldın sandım
Geçmiş olsun abi. @OttomaN TigeR Yeni grip salgını varmış, domuz gribinin bi değişiği dikkat edin ağalar. İsmail' Alıntı: tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida Genişletmek için tıkla ... la öyle bi yazmışsın ki bu yıl da kaldın sandım
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Geçmiş olsun abi. @OttomaN TigeR Yeni grip salgını varmış, domuz gribinin bi değişiği dikkat edin ağalar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mert, dayadık antibiyotiği bakalım
-qarapapaq-' Alıntı: Geçmiş olsun abi. @OttomaN TigeR Yeni grip salgını varmış, domuz gribinin bi değişiği dikkat edin ağalar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mert, dayadık antibiyotiği bakalım
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Portakalı greyfurtu daya Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi geçmiş olsun H3N2 imiş adı H1N1 daha iyiymiş bundan @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Daha iyi demediler, ben duymadım
İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi geçmiş olsun H3N2 imiş adı H1N1 daha iyiymiş bundan @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Daha iyi demediler, ben duymadım
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Daha iyi demediler, ben duymadım Genişletmek için tıkla ... Duysaydın
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi geçmiş olsun H3N2 imiş adı H1N1 daha iyiymiş bundan @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim moral verdin
İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi geçmiş olsun H3N2 imiş adı H1N1 daha iyiymiş bundan @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim moral verdin
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim moral verdin Genişletmek için tıkla ... Yok yani ağır ilerlemesi bakımından
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim moral verdin Genişletmek için tıkla ... Yok yani ağır ilerlemesi bakımından
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: la öyle bi yazmışsın ki bu yıl da kaldın sandım Genişletmek için tıkla ... yok la bu sene geçecem
-qarapapaq-' Alıntı: la öyle bi yazmışsın ki bu yıl da kaldın sandım Genişletmek için tıkla ... yok la bu sene geçecem