pelın_ Okadar yakınımdaki bi unutsa geçmişi bi hatırlasa nekadar boş oldugunu ozamn üzülmüycek bukadar canım yanmıycak ama nafıle sözlerim
Okadar yakınımdaki bi unutsa geçmişi bi hatırlasa nekadar boş oldugunu ozamn üzülmüycek bukadar canım yanmıycak ama nafıle sözlerim
__piranha__ Üye ya arkadaş türkiye de şu an benim halimde pek çok insan var olamaz mı yani benzerlik ----------Eklendi @ 01:33:54 ---------- Yazıldı @ 01:31:22 ---------- artI benim ağrım yok sızım
ya arkadaş türkiye de şu an benim halimde pek çok insan var olamaz mı yani benzerlik ----------Eklendi @ 01:33:54 ---------- Yazıldı @ 01:31:22 ---------- artI benim ağrım yok sızım
__piranha__ Üye greenmile' Alıntı: Sigara içiyorum (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... kızmayın ama bir an evvel bırakmaya çalışın
greenmile' Alıntı: Sigara içiyorum (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... kızmayın ama bir an evvel bırakmaya çalışın
greenmile Üye m.aker' Alıntı: kızmayın ama bir an evvel bırakmaya çalışın Genişletmek için tıkla ... Kismet (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
m.aker' Alıntı: kızmayın ama bir an evvel bırakmaya çalışın Genişletmek için tıkla ... Kismet (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
-efşan Üye Varlığım canını yakıyor biliyorum da yokluğum hiç yakmayacak mı? Yakındır alırsın haberim, yaşın hiç akmayacak mı?
Varlığım canını yakıyor biliyorum da yokluğum hiç yakmayacak mı? Yakındır alırsın haberim, yaşın hiç akmayacak mı?
__piranha__ Üye Ateş Böceği :)' Alıntı: Tatlı tariflerine bakıyorum malum erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyor Genişletmek için tıkla ... bir erkek olarak bu sözü reddediyorum
Ateş Böceği :)' Alıntı: Tatlı tariflerine bakıyorum malum erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyor Genişletmek için tıkla ... bir erkek olarak bu sözü reddediyorum
Ateş Böceği :) Üye m.aker' Alıntı: bir erkek olarak bu sözü reddediyorum Genişletmek için tıkla ... Şaka niyetli dedim daha doğrusu mesaj yerine ulaşsın diye Çoğu kişi için reddedilecek bir söz tabiki
m.aker' Alıntı: bir erkek olarak bu sözü reddediyorum Genişletmek için tıkla ... Şaka niyetli dedim daha doğrusu mesaj yerine ulaşsın diye Çoğu kişi için reddedilecek bir söz tabiki