esmeran3 Üye Geçmiş olsun Gökçen abi Şu an komedi dükkanını seyrediyorum ve yanında da salep içiyorum
yaren_dede Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bol bol öksürüyorum. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun gokcen
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Abi sen nereliydin Genişletmek için tıkla ... Ankara esmeran3' Alıntı: Geçmiş olsun Gökçen abi Şu an komedi dükkanını seyrediyorum ve yanında da salep içiyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim. Tatar Ramazanı izliyorum
AnıL-D' Alıntı: Abi sen nereliydin Genişletmek için tıkla ... Ankara esmeran3' Alıntı: Geçmiş olsun Gökçen abi Şu an komedi dükkanını seyrediyorum ve yanında da salep içiyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim. Tatar Ramazanı izliyorum
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Bol bol öksürüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aynıyım abi faranjit olacam heralde
OttomaN TigeR' Alıntı: Bol bol öksürüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aynıyım abi faranjit olacam heralde
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bol bol öksürüyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de :/ Geçmiş olsun abi...
Emrgncy Üye 112 Acil yetişti, öncelikle geçmiş olsun Üstad'ım, Seni hemen Büyüyünce unutursun hastanesi öpiim geçer acil ünitesine yetiştireyim.. işte geldiiikkk
112 Acil yetişti, öncelikle geçmiş olsun Üstad'ım, Seni hemen Büyüyünce unutursun hastanesi öpiim geçer acil ünitesine yetiştireyim.. işte geldiiikkk
Enes Üye İşin yoksa okula git şimdi Çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler diye ders adı mı olur bee