Invoke Üye Heroata' Alıntı: Galaxy Wye bi offical cikarsalar yazik bize kaldik. Android 5i bize vercekler diye duydum. Genişletmek için tıkla ... Kim verecek samsung mu? Yanlış duymuşsun, boş umutlar onlar.
Heroata' Alıntı: Galaxy Wye bi offical cikarsalar yazik bize kaldik. Android 5i bize vercekler diye duydum. Genişletmek için tıkla ... Kim verecek samsung mu? Yanlış duymuşsun, boş umutlar onlar.
Heroata Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kim verecek samsung mu? Yanlış duymuşsun, boş umutlar onlar. Genişletmek için tıkla ... Evet
-qarapapaq-' Alıntı: Kim verecek samsung mu? Yanlış duymuşsun, boş umutlar onlar. Genişletmek için tıkla ... Evet
Invoke Üye Heroata' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Vermez. Burada muhabbet etmeyelim, gececilere buyrun.
Heroata' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Vermez. Burada muhabbet etmeyelim, gececilere buyrun.
Invoke Üye Dede' Alıntı: Tarihi gerçekleri öğreniyorum !!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Off, abi ben neler öğrendim varya gece boyu...
Dede' Alıntı: Tarihi gerçekleri öğreniyorum !!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Off, abi ben neler öğrendim varya gece boyu...
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Off abi ben neler öğrendim varya =P Genişletmek için tıkla ... Anlat bana
Nextman Emekli Yönetici Konu amacı dışında sohbet etmeyiniz bundan sonra yazılan mesajlarınız silinerek gereken işlem yapılacak bilginize
Konu amacı dışında sohbet etmeyiniz bundan sonra yazılan mesajlarınız silinerek gereken işlem yapılacak bilginize
___kaptan___ Üye şu nfs 'ye kafam takıldı neden %77 de olduğu halde yarış çıkmıyo yollar boş saf saf dolanıyom yollarda
şu nfs 'ye kafam takıldı neden %77 de olduğu halde yarış çıkmıyo yollar boş saf saf dolanıyom yollarda