KayraBey Üye bLoodLand' Alıntı: Faceye girmiyo ona sövüyorum.@Dede 'cim senin meslek ney yav Genişletmek için tıkla ... Bil.tek... 32gb g2 düşünüyorum artık
bLoodLand' Alıntı: Faceye girmiyo ona sövüyorum.@Dede 'cim senin meslek ney yav Genişletmek için tıkla ... Bil.tek... 32gb g2 düşünüyorum artık
Xurmirac Üye Dede' Alıntı: Bil.tek... 32gb g2 düşünüyorum artık Genişletmek için tıkla ... Öbür G2 nolucak ?
KayraBey Üye bLoodLand' Alıntı: Öbür G2 nolucak ? Genişletmek için tıkla ... Fiyatı düşmüş 32gb modelinin. Artık favorim bu
bLoodLand' Alıntı: Öbür G2 nolucak ? Genişletmek için tıkla ... Fiyatı düşmüş 32gb modelinin. Artık favorim bu
Mert Üye Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim...
Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim...
KayraBey Üye Mert' Alıntı: Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim... Genişletmek için tıkla ... O 3.5 liralık dönere hastayım
Mert' Alıntı: Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim... Genişletmek için tıkla ... O 3.5 liralık dönere hastayım
Invoke Üye Mert' Alıntı: Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim... Genişletmek için tıkla ... Biz 2liraya da yedik, hem de çok. Ayran dahil...
Mert' Alıntı: Avmde iskender yemeyi elitlik, 3.5 liraya döner ayran yemeyi varoşluk olarak görenler var. Yapmacıklıklarını sevdiklerim... Genişletmek için tıkla ... Biz 2liraya da yedik, hem de çok. Ayran dahil...
FatoŞ Üye Camiye gitmem lazım.. derin derin nefes almam lazım.. kaybolan benliğimi , yeniden bulmam lazım .. ( şiir yazasım var.. )
Camiye gitmem lazım.. derin derin nefes almam lazım.. kaybolan benliğimi , yeniden bulmam lazım .. ( şiir yazasım var.. )
FatoŞ Üye Oğuzhan' Alıntı: Yine bir hüzün kapladı içimi... İçip içip sarhoş olasım var... Genişletmek için tıkla ... Ve Yine Bir kırgınlık var ta yüreğimin içinde..
Oğuzhan' Alıntı: Yine bir hüzün kapladı içimi... İçip içip sarhoş olasım var... Genişletmek için tıkla ... Ve Yine Bir kırgınlık var ta yüreğimin içinde..
Mert Üye Samimi olmadan önce hareketlerini gözlemlediğiniz kişinin karakterine ne karar verdiyseniz büyük ihtimalle öyledir. Samimi olunca değişmez.
Samimi olmadan önce hareketlerini gözlemlediğiniz kişinin karakterine ne karar verdiyseniz büyük ihtimalle öyledir. Samimi olunca değişmez.
FatoŞ Üye Bugün tartışacak çok konu vardı boğazım ağrıyor ..beni yeni tanıyan biri şöyle dedi " böyle insanın emin olduğunu sandığının tersini öyle bir mest ederek , süslüyerek anlatıyorsun ki insanın hayır diyecek takati kalmıyor "
Bugün tartışacak çok konu vardı boğazım ağrıyor ..beni yeni tanıyan biri şöyle dedi " böyle insanın emin olduğunu sandığının tersini öyle bir mest ederek , süslüyerek anlatıyorsun ki insanın hayır diyecek takati kalmıyor "