minoo Üye Dinledigim sarkiyi Turkce'ye ceviriyorum. Ben artik tereddut etmiyorum bu bekleyemez, eminim. bunun komplikeye ihtiyaci yok, zamanimiz az bu bizim kaderimiz, SENİNİM. Boyle galiba
Dinledigim sarkiyi Turkce'ye ceviriyorum. Ben artik tereddut etmiyorum bu bekleyemez, eminim. bunun komplikeye ihtiyaci yok, zamanimiz az bu bizim kaderimiz, SENİNİM. Boyle galiba
__piranha__ Üye demin 5 6 el silah sesi geldi nasıl bir memleket burası arkadaş boyna birileri birilerini vuruyor
minoo Üye Profil sarkimi kantinde actim. Son ses tüm kantine dinletiyorum Robbie Williams - Shame ----------Eklendi @ 15:08:55 ---------- Yazıldı @ 13:47:13 ---------- Off kantinde erkek arkadasla tavla oynuyoruz Türk kahvesine oynamistik. Su an ne mi yapiyorum? Kahve iciyorum
Profil sarkimi kantinde actim. Son ses tüm kantine dinletiyorum Robbie Williams - Shame ----------Eklendi @ 15:08:55 ---------- Yazıldı @ 13:47:13 ---------- Off kantinde erkek arkadasla tavla oynuyoruz Türk kahvesine oynamistik. Su an ne mi yapiyorum? Kahve iciyorum