Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Invoke

Üye
Yine ubuntudayız... Yarın da deney yapmam lazım...

Nextman

Emekli Yönetici
Macbook'lar yarin teslim alinacakmis

Oğuzhan

Üye
Muziksizikten olecegim sanirim. Kulakligim hala servisten gelmedi ve cildiracagim. İyice bagimli oldum muzik dinlemeye.

Tepkiler: Invoke

Mert

Üye
Sınava girecek olmanın meyvelerini yiyorum. Çaylar, kuruyemişler sel oldu odama. Seviyorum anne seni

Tepkiler: Oğuzhan

Mert

Üye
Muziksizikten olecegim sanirim. Kulakligim hala servisten gelmedi ve cildiracagim. İyice bagimli oldum muzik dinlemeye.
Ne oldu ki?
Alman markası dedik iyidir dedik başımıza gelmeyen kalmadı

Oğuzhan

Üye
Ne oldu ki?
Alman markası dedik iyidir dedik başımıza gelmeyen kalmadı
Sagdan ses gelmiyordu. Kablodan sandim basta sonra farkli kablo deneyince anladim ki kulakligin kendisinde sorun varmis. Adam belese yapilir kullanici hatasi yok gibi dedi ya bakalim nolacak.
Valla ya ben kablo bozulur kulaklik bozulmaz diyordum ama yanilmisim.

Tepkiler: Mert

doctorrr

Üye
Olm dersaneyi mesken tuttum eve gelmiyom assffhhkl bizim valide hanim yagdirmiyo odaya cayimi birakip gidiyo sadece. Ne kadan naif bi kadinla evlenmisin kemal usta valla tebrikler...

Tepkiler: Mert ve Oğuzhan

Mert

Üye
İyi bari ona para almıyorlar
Sinava girerken bir de okunmus pirinc yuttun mu tamamdir.
Sınava kadar bildiği tüm mistik şeyleri üzerimde deneyecek

Oğuzhan

Üye
İyi bari ona para almıyorlar

Sınava kadar bildiği tüm mistik şeyleri üzerimde deneyecek
Belli olmaz valla. Para isterlerse eger alirim kulakligimi gider kendim tamir ederim. Muhtemelen icinde bir kablo kopmustur.

Mert

Üye
Belli olmaz valla. Para isterlerse eger alirim kulakligimi gider kendim tamir ederim. Muhtemelen icinde bir kablo kopmustur.
Geri toplayabileceksen dene
Gittiği yere kadar gitsin. İkinci elden satıp yerine ses kalitesinden çok sağlamlığıyla öne çıkan bir şey alırım ben.

Oğuzhan

Üye
Geri toplayabileceksen dene
Gittiği yere kadar gitsin. İkinci elden satıp yerine ses kalitesinden çok sağlamlığıyla öne çıkan bir şey alırım ben.
Toplarim ya sorun degil o. Ben bunu satmadan yeni bir kulaklik alacagim. Bir tane kulaklik begendim de 600 tl veremem. Daha dusuk fiyatli bir kulaklik ar onu alacagim.

Tepkiler: Mert

Mert

Üye
Toplarim ya sorun degil o. Ben bunu satmadan yeni bir kulaklik alacagim. Bir tane kulaklik begendim de 600 tl veremem. Daha dusuk fiyatli bir kulaklik ar onu alacagim.
600 tl
Daha düşük fiyatlı olan hangisi?

boleyn kızını izliyorum boleyn kızı evlendi o özel geceden sonra ablası
her ayrıntıyı anlatmasını istedi kardeşi de anlattı oğlan horluyormuş
bide oda da duran lazımlıgı kullanmış merakla izledim ama fazla detaya girmedi
bide kral kızla ava çıktı attan düşmüş omuzlar üstünde getirildi kral irezil oldu
daha ata binmesini bilmiyor

doctorrr

Üye
Sirf tartismada altta kaldigi icin idareye sikayet etmis bizi mantarin teki. Haysiyetsiz. Isin yoksa simdi onla ugras... Zaten isim basimdan askin. Bi de fisleniriz simdi... Offf...

Invoke

Üye
Autocad kurulumu... Bitse de yatsam.

Tepkiler: HighCore ve haydaravısyon