FatoŞ Üye urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn...
urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn...
Nextman Emekli Yönetici FatoŞ' Alıntı: urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Çalışıyorum
FatoŞ' Alıntı: urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Çalışıyorum
Emrgncy Üye FatoŞ' Alıntı: urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşlik, bilek mi çıktı?
FatoŞ' Alıntı: urfadayımm ve ellerim hala sargıda yarın eve gider sonra hastaneye gitmem lazım... elimi yerinden çıkartacak zaamandı zatennn... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşlik, bilek mi çıktı?
FatoŞ Üye Nextman' Alıntı: Geçmiş olsun Çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abbimm sana kolay gelsinn Emrgncy112' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşlik, bilek mi çıktı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abim evet bilek
Nextman' Alıntı: Geçmiş olsun Çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abbimm sana kolay gelsinn Emrgncy112' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşlik, bilek mi çıktı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abim evet bilek
Emrgncy Üye FatoŞ' Alıntı: Teşekkür ederim abbimm sana kolay gelsinn teşekkür ederim abim evet bilek Genişletmek için tıkla ... Tekrardan geçmiş olsun, Rabb'im şifalar versin...
FatoŞ' Alıntı: Teşekkür ederim abbimm sana kolay gelsinn teşekkür ederim abim evet bilek Genişletmek için tıkla ... Tekrardan geçmiş olsun, Rabb'im şifalar versin...
Mert Üye Çok değişik olmuş forum editrofil resmimdeki Hansi'nin kafasının yarısını kesmeseydi iyi olurmuş
Enes Üye Soğuk asfaltta ses çıkartan sunroofu söküp yarı tavan açık gezmeyi düşünüyorum İnşallah yağmur yağmaz
Soğuk asfaltta ses çıkartan sunroofu söküp yarı tavan açık gezmeyi düşünüyorum İnşallah yağmur yağmaz
Mert Üye Ben batıya 2V hızıyla gidersem o beni duruyor görür. Çünkü o da 2V hızıyla batıya gidiyor. Test molası verdim. Kafam çok iyi
Ben batıya 2V hızıyla gidersem o beni duruyor görür. Çünkü o da 2V hızıyla batıya gidiyor. Test molası verdim. Kafam çok iyi