Mert Üye Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer
Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer
Oğuzhan Üye Mert' Alıntı: Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil?
Mert' Alıntı: Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil?
Mert Üye Oğuzhan' Alıntı: Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil? Genişletmek için tıkla ... Sağol Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor
Oğuzhan' Alıntı: Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil? Genişletmek için tıkla ... Sağol Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor
Oğuzhan Üye Mert' Alıntı: Sağol Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor Genişletmek için tıkla ... Bu kabloyu istesen de bozamazsın. Evet kaiteli duruyor jak altından yapılmış. Tekrar hayırlı olsun.
Mert' Alıntı: Sağol Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor Genişletmek için tıkla ... Bu kabloyu istesen de bozamazsın. Evet kaiteli duruyor jak altından yapılmış. Tekrar hayırlı olsun.
Emrgncy Üye Nextman' Alıntı: Hafta sonu keyfi S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun Said abi.. Ben de haftasonu sadece Pazar maalesef..
Nextman' Alıntı: Hafta sonu keyfi S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun Said abi.. Ben de haftasonu sadece Pazar maalesef..
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Hafta sonu keyfi Genişletmek için tıkla ... Kahveyi geçtim de fincan güzelmiş abi
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kahveyi geçtim de fincan güzelmiş abi Genişletmek için tıkla ... Zaten fincan şekil olmazsa keyf olmuyor Üstad'ım.
OttomaN TigeR' Alıntı: Kahveyi geçtim de fincan güzelmiş abi Genişletmek için tıkla ... Zaten fincan şekil olmazsa keyf olmuyor Üstad'ım.
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Zaten fincan şekil olmazsa keyf olmuyor Üstad'ım. Genişletmek için tıkla ... Demek ben o yüzden kahveden keyif alamıyorum refikim.
Emrgncy112' Alıntı: Zaten fincan şekil olmazsa keyf olmuyor Üstad'ım. Genişletmek için tıkla ... Demek ben o yüzden kahveden keyif alamıyorum refikim.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Demek ben o yüzden kahveden keyif alamıyorum refikim. Genişletmek için tıkla ... Delik demir çıktı mertlik bozuldu misali, hazır kahveler çıkınca kahvede bozuldu Üstad... Yalnız pazar günleri bahçeye çıkarım orta ayar kahvemi yapar yengen, yanınada bir dilim bitter çikolata hmmmm... Tabi yengenle karşılıklı içince keyifli oluyor, Herhalde kahveye değer veren nasıl veya neyle içildiği değil kimle içildiği... O nedenle bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı oluyor sanırım..
OttomaN TigeR' Alıntı: Demek ben o yüzden kahveden keyif alamıyorum refikim. Genişletmek için tıkla ... Delik demir çıktı mertlik bozuldu misali, hazır kahveler çıkınca kahvede bozuldu Üstad... Yalnız pazar günleri bahçeye çıkarım orta ayar kahvemi yapar yengen, yanınada bir dilim bitter çikolata hmmmm... Tabi yengenle karşılıklı içince keyifli oluyor, Herhalde kahveye değer veren nasıl veya neyle içildiği değil kimle içildiği... O nedenle bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı oluyor sanırım..
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Herhalde kahveye değer veren, nasıl veya neyle içildiği değil kimle içildiği... O nedenle bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı oluyor sanırım.. Genişletmek için tıkla ... aynen refikim
Emrgncy112' Alıntı: Herhalde kahveye değer veren, nasıl veya neyle içildiği değil kimle içildiği... O nedenle bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı oluyor sanırım.. Genişletmek için tıkla ... aynen refikim