Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Mert

Üye
Oynayacağınız basketbolu seviyim

Tepkiler: Nextman

Oğuzhan

Üye
Yarin olsa da cikip bebegim parli'mi alsam. Chester'dan sonra ilac gibi gelecek.

doctorrr

Üye
Rihanna'nin neticesi kadar rahatim

Mert

Üye
Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer

Oğuzhan

Üye
Kulaklığımın kablosu geldi lağğğn. Acayip mutluyum şuan. Kablo kalınlığı da eskisinin nerdeyse 3 katı. Kolay kolay bozulmaz bu sefer

Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil?

Tepkiler: Mert

Mert

Üye

Hayirli olsun. Fotograf atsana gorelim nasilmis. Ses kalitesi nasil?

Sağol
Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Sağol
Ses kalitesi orjinal kabloyla aynı geldi bana. Orjinal olmamasına rağmen malzemesi çok kaliteli. Ele alınca farkettiriyor

Bu kabloyu istesen de bozamazsın. Evet kaiteli duruyor jak altından yapılmış. Tekrar hayırlı olsun.

Tepkiler: Mert

doctorrr

Üye
[video=youtube;gvPHAlG65rs]http://www.youtube.com/watch?v=gvPHAlG65rs[/video]

KPSSyi nasıl 85 üstü puan alırım diye.

Nextman

Emekli Yönetici
Hafta sonu keyfi

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Tepkiler: FatoŞ ve OttomaN TigeR

Emrgncy

Üye
Demek ben o yüzden kahveden keyif alamıyorum refikim.
Delik demir çıktı mertlik bozuldu misali, hazır kahveler çıkınca kahvede bozuldu Üstad...

Yalnız pazar günleri bahçeye çıkarım orta ayar kahvemi yapar yengen, yanınada bir dilim bitter çikolata hmmmm...

Tabi yengenle karşılıklı içince keyifli oluyor, Herhalde kahveye değer veren nasıl veya neyle içildiği değil kimle içildiği...

O nedenle bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı oluyor sanırım..

Tepkiler: OttomaN TigeR

Mert

Üye
Hiç olmadı ki öyle bir şey, bak yok.

Oğuzhan

Üye
Evde tek olmanın keyfini çıkarıyorum. Birazdan kahve yapıp bir sigara yaktım mı ohh...