KayraBey Üye Oğuzhan' Alıntı: Fatih Sultan Mehmet döneminde Çokokrem gören bir insan gibiyim. Şok üstüne şok geçiriyorum. - - - Eklendi - - - Ablamla aldığımız kedinin ismine karar verdik. Adı "Pakize" olacak gibi. Bakalım manitasına da sorsun ona göre son kararı veririz. Genişletmek için tıkla ... Kedinin manitası mı var
Oğuzhan' Alıntı: Fatih Sultan Mehmet döneminde Çokokrem gören bir insan gibiyim. Şok üstüne şok geçiriyorum. - - - Eklendi - - - Ablamla aldığımız kedinin ismine karar verdik. Adı "Pakize" olacak gibi. Bakalım manitasına da sorsun ona göre son kararı veririz. Genişletmek için tıkla ... Kedinin manitası mı var
Oğuzhan Üye Dede' Alıntı: Kedinin manitası mı var Genişletmek için tıkla ... He ya daha 2 aylık ama hemen manita yaptı köftehor. Bana çekmiş. - - - Eklendi - - - [video=youtube;3fZQcM4K4tI]http://www.youtube.com/watch?v=3fZQcM4K4tI[/video] İşte bundan bahsediyorum...
Dede' Alıntı: Kedinin manitası mı var Genişletmek için tıkla ... He ya daha 2 aylık ama hemen manita yaptı köftehor. Bana çekmiş. - - - Eklendi - - - [video=youtube;3fZQcM4K4tI]http://www.youtube.com/watch?v=3fZQcM4K4tI[/video] İşte bundan bahsediyorum...
doctorrr Üye Yaviz'in kedisinin var manitası. Adamın kendisi sap kedisi... gerçi ben de sapım kedim bile yok! Anlıyor musun ?
Yaviz'in kedisinin var manitası. Adamın kendisi sap kedisi... gerçi ben de sapım kedim bile yok! Anlıyor musun ?
Nextman Emekli Yönetici Sonunda Rc helikopterin motorunu buldum tüh kış gelmeden bir iki sorti yaparız artık eski günlerdeki gibi
Sonunda Rc helikopterin motorunu buldum tüh kış gelmeden bir iki sorti yaparız artık eski günlerdeki gibi
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Yaviz'in kedisinin var manitası. Adamın kendisi sap kedisi... gerçi ben de sapım kedim bile yok! Anlıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Yavizin kedisi kabadayi oglum. Ben ondan cok korkuyorum. İnsan olsa harac veririm.
doctorrr' Alıntı: Yaviz'in kedisinin var manitası. Adamın kendisi sap kedisi... gerçi ben de sapım kedim bile yok! Anlıyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Yavizin kedisi kabadayi oglum. Ben ondan cok korkuyorum. İnsan olsa harac veririm.
Mert Üye Bugün dershaneden eve gelirken çocuklar sahanın dışına kaçan topu atmamı istediler. Topu yetiştiremeyecem diye çok korktum .s .s
Bugün dershaneden eve gelirken çocuklar sahanın dışına kaçan topu atmamı istediler. Topu yetiştiremeyecem diye çok korktum .s .s
doctorrr Üye Oğuzhan' Alıntı: Yavizin kedisi kabadayi oglum. Ben ondan cok korkuyorum. İnsan olsa harac veririm. Genişletmek için tıkla ... Buna mı haraç vericen la asdfghfgjkhglkh
Oğuzhan' Alıntı: Yavizin kedisi kabadayi oglum. Ben ondan cok korkuyorum. İnsan olsa harac veririm. Genişletmek için tıkla ... Buna mı haraç vericen la asdfghfgjkhglkh
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Buna mı haraç vericen la asdfghfgjkhglkh Genişletmek için tıkla ... Oglum onun kedisi Grumpy degil miydi?
doctorrr' Alıntı: Buna mı haraç vericen la asdfghfgjkhglkh Genişletmek için tıkla ... Oglum onun kedisi Grumpy degil miydi?
doctorrr Üye Oğuzhan' Alıntı: Oglum onun kedisi Grumpy degil miydi? Genişletmek için tıkla ... Bu bu!
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Bu bu! Genişletmek için tıkla ... Ben bundan harac keserim lan o zaman. Ama Grumpy harbiden korkunc... Ondan beslesem evde gece kulagimi keser o herif...
doctorrr' Alıntı: Bu bu! Genişletmek için tıkla ... Ben bundan harac keserim lan o zaman. Ama Grumpy harbiden korkunc... Ondan beslesem evde gece kulagimi keser o herif...
doctorrr Üye Oğuzhan' Alıntı: Ben bundan harac keserim lan o zaman. Ama Grumpy harbiden korkunc... Ondan beslesem evde gece kulagimi keser o herif... Genişletmek için tıkla ... Grumpy efsane oldu yau Sevimli de beslemem ben öyle hayvanı
Oğuzhan' Alıntı: Ben bundan harac keserim lan o zaman. Ama Grumpy harbiden korkunc... Ondan beslesem evde gece kulagimi keser o herif... Genişletmek için tıkla ... Grumpy efsane oldu yau Sevimli de beslemem ben öyle hayvanı
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Grumpy efsane oldu yau Sevimli de beslemem ben öyle hayvanı Genişletmek için tıkla ... Ne sevimlisi la. O kedi var ya sen evde yokken kiz atar eve. Cok korkunc ya.
doctorrr' Alıntı: Grumpy efsane oldu yau Sevimli de beslemem ben öyle hayvanı Genişletmek için tıkla ... Ne sevimlisi la. O kedi var ya sen evde yokken kiz atar eve. Cok korkunc ya.
İhtiyar007 Üye Nextman' Alıntı: Kızım kaptı yine telefonu ASF 8 oynuyor telefonu alma planı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır abi sen mi oynayacaksın yoksa?
Nextman' Alıntı: Kızım kaptı yine telefonu ASF 8 oynuyor telefonu alma planı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır abi sen mi oynayacaksın yoksa?
İhtiyar007 Üye pc yi eve gelen misafir çocuğunun elinden nasıl kurtarsam diye düşünüyorum gta 4 var tutmuş vice city yi oynuyor ya sabıır
pc yi eve gelen misafir çocuğunun elinden nasıl kurtarsam diye düşünüyorum gta 4 var tutmuş vice city yi oynuyor ya sabıır
doctorrr Üye Kadının ayağı nerden baksan 44-45 no falan. Bi de ten rengi babet giymiş. Somun ekmeğe basıyo diye recm edecekler vallahi
Kadının ayağı nerden baksan 44-45 no falan. Bi de ten rengi babet giymiş. Somun ekmeğe basıyo diye recm edecekler vallahi